Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti tuning by toms -> BB

<< < (26/49) > >>

tomof10:
jucer sam napravio 2 kruga kroz ulicu i iso ga testiran na jednu veliku ravnicu pored je bio vxr i na oko prave 115 jednostavno se ugasio samo se ugasio ja zakurblo i odman upalio al skuzio sam da se ona ngk lulica polako skidala i da za one koje misle da kad produlje getribu da ce se cut zujanje meni niti malo moram vam to snimit jer je moj serijski secundar i onaj mali zubcanik u sredini isto imaju ravne zupce kao i ovi produzeni mozda je to iznimka ili je to jednostavno polini :icon_biggrin:

doritos:

--- Citat: tomof10 - 22 Veljača, 2010, 20:02:38 ---jucer sam napravio 2 kruga kroz ulicu i iso ga testiran na jednu veliku ravnicu pored je bio vxr i na oko prave 115 jednostavno se ugasio samo se ugasio ja zakurblo i odman upalio al skuzio sam da se ona ngk lulica polako skidala i da za one koje misle da kad produlje getribu da ce se cut zujanje meni niti malo moram vam to snimit jer je moj serijski secundar i onaj mali zubcanik u sredini isto imaju ravne zupce kao i ovi produzeni mozda je to iznimka ili je to jednostavno polini :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
kvaliteto slozena geta i bok :icon_thumright:...hm ,pogledaj da nije vakum jer se i meni skut bio gasio na vecim brzinama jer nije uspejvao vakum benzina dovoljno navuc kod vecih brzina, i podesi zazor na oko 3mm, tak negdje i jos ce bolja biti iskra :icon_thumright:...meni tako super bosna f100drzi vec godinu dana svega i svacega :icon_thumright:

tomof10:
evo saed konacno pali na zub a to zahvaljujem drndi jer karb nije bio cist al ne one 3 dizne nego ona need jet (tako nesto oznaka je 262 au puna nekog taloga) a sto se gasio pri vecim brzinama mislim da je ostajo bez goriva ili tog vakuma a za to cemo jos vidt, a ovo za getribu prvi put u zivotu slazem je na novu mislim stavljam drugu da je tako kvalitetno odradim  :toothy9: jos trebam neku novu svjecicu stavit mislim da ce to bit ngk r br 7 hs jer mi je taman za zime,i da stavio sam polini gljivu i 98 diznu puno zivcani je na startu i na odazivu gasa nije normalno

doritos:
a nebi ngk 9 mozda ?? tako bar ja mislim da malossi preporucuje...

tomof10:
nju ljeti stavljam jer je hladnija od ove 7

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju