Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner - Tuzla - Update 5.str.!

<< < (15/16) > >>

zipst:
svaka cast,lipo slozeno :icon_thumright: stvarno si moga bez tih nalja ali ako tebe veseli sta te boli k.... p.s:duzan si mi đir ako slucajno naletin do tuzle :toothy9:

Rossi:

--- Citat: zipst - 15 Svibanj, 2009, 13:06:59 ---svaka cast,lipo slozeno :icon_thumright: stvarno si moga bez tih nalja ali ako tebe veseli sta te boli k.... p.s:duzan si mi đir ako slucajno naletin do tuzle :toothy9:

--- Kraj citata ---
vazi frende :icon_thumright:

Antares:
Nije me bilo na forumu oko pola godine i lijepo je vidjeti da si ponovno sredio skut. Lijep je kao i prije.

Aj sam pls nabaci koji video iz vožnje ako ćeš ikako moć. Zanima me ubrzanje, okretaji itd.

Rossi:

--- Citat: Antares - 15 Svibanj, 2009, 15:10:26 ---Nije me bilo na forumu oko pola godine i lijepo je vidjeti da si ponovno sredio skut. Lijep je kao i prije.

Aj sam pls nabaci koji video iz vožnje ako ćeš ikako moć. Zanima me ubrzanje, okretaji itd.

--- Kraj citata ---
mogu snimit video do 60 km/h i nekih 9000rpm...posto kit ima tek nekih 100km predjenih pa nebi bas sad da ga pretjerano derem....racuno sam tek negdje na 500km da ga ono lijepo pritisnem...ali snimti cu makar eto ovo do 60 pa za koji dan cijeli video...

gumy:
možeš ga već sad stiskat ful gas, bitno da je dobro zagrijan i da je smjesa dobra..

inače dobro izgleda runner, samo te nalje su malo previše

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju