Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner - Tuzla - Update 5.str.!
Rossi:
evo ovih dana sam plastike zavrsio ...jos samo felge da ofarbam...ista je kombinacija boja ...stim da su u crnu boju dodati kristali...pogledajte plastike crne koje su iz bliza slikane ,tu se vide kristali lijepo ..a narandzasta nije ista kao prije ..nego je sad kawasaki ninja narandzasta ....felge sam poskido boju svu...danas ih lijepo ismirglo i ocistio..pa cu ih vjerovatno u srijedu ofarbat...ja sam zadovoljan kako sam ofarbo i kako je ispalo ...jer sam sam sebi radio bez icije pomoci tako da ono...mora mi se svidjat :) na prdnjoj masci gdje ide onaj crni dio sa znakom...je bilo pokitovano sve..pa nisam puno to smirglo jer se i ne vidi...da nebi neko mislio da je zamrljano i slicno... evo link galerije ...prve dvije slike su kad sam ga rasklopio i probo prvi put novu masinu..
http://img232.imageshack.us/gal.php?g=01042009851.jpg
R@kija:
jebeno si obojo nema kaj...aj sklopi to ljepo i felgice sredi i da vidimo onda pilu
Rossi:
Evo runner nakon vise problema i muka zavresen ..sklopljen...sinoc ga probo preso turu od 40 Km ...svaki 10 Km provjeravo jel sve ok ...uglavnom ja zadovoljan kako je sve ispalo na kraju...posto ga razradjujem nisam ga vozio preko 60 i 9000rpm ...start ima extra i brzo mi dodje i sa 50% gasa do tih 60km/h.....jedino sto mi se cini da previse pije goriva..nisam karb puno stimo onako malo...dok se ne razradi..kad se razradi onda cu detaljno..vozi 5km full gas pa skini svjecicu vidi kakve je boje...pa podesi po potrebi,tako sam uvijek stimo.Eh od problema prvo mi je trokiro ...tj kao da je gubio iskru bio....sutradan toga vise nije bilo..neznam do cega je bilo ...onda sam imo problema ...valjda nije valjo spoj i istope mi se konektori dole kod namotaja....i to sam jedva nekako naso i to sve zahvaljujuci clanu foruma Zipst koji mij djabe poslao konektore iz splita...hvala mu jos jednom puno :) Kad sam dobio konektore uzeo skino namotaje..instalaciju tj jedan dio..i polemio one konektore sto sam dobio ..zice tj gdje sam lemio izoliro raychamom ....kao guma..ali kad je ugrijes necim skupi se oko zice i nema sanse da sta udje unutra....tako sam isto uzeo na kraju i sve zice gurno u tu jednu gumenu cijev vecu i ugrijo i lijepo se steglo i ko novo...postavio usteko..upalio ...saceko jedno 15 min da odradi da vidim jel sve ok ...i onda sjeo i bacio jednu turu....i sinoc eto kad sam se vratio reko da koju sliku uslikam...pa evo....
P.S: samo jedno pitanje...koja je razlika izmedju obicnog dellorto 17.5 i onog malossi 17.5 sa A7 iglom...klipicem 40....jer kod mene pise dellorto i doso je u kutiji dellorto zapakovan u kesici ali kako su mi neki rekli clanovi foruma....samo a7 igla i klipic 40 dolazi na malossi 17.5 karb,tako da je kod mene unutrasnjost kao u malossi karba 17.5...Oni u SA pobudalili izgleda....intresuje me razlika jer mi se cini da sa ovom diznom 82 trenutno previse pije goriva....sta mislite do koje min dizne bi smijeo ici....kod mene frend na obicnom 17.5 vozi na 75dizni vec god dana....jer kako sam skonto ovaj karb sa a7 iglom daje vise goriva nego onaj obicni 17.5 neznam koja je igla kod njega....onda mi je logicno ako neko sa istim setupom vozi na 17.5 karbu sa 80 diznom..a kod mene ovaj karb daje vise goriva....znaci da bi ja trebo koristit npr 78 diznu..tj malo manju ???
pajo:
baš mi se sviđa konbinacija crno,narađasti.jedino možda malo manje najepnica(po mom ukusu)ali sve u svemu ok. :headbang:
sretno sa razradom(pomalo) :icon_thumright:
Rossi:
a sto se tice naljepnica ..svi mi govore da ne stavljam toliko ali eto meni nekako ljepse izgleda ovako...prije je bilo jos vise naljepnica ....nekako mi daje sport look kad ima par naljepnica hehe..ali cijenim svacije misljenje :) tako da :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju