Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner - Tuzla - Update 5.str.!

<< < (4/16) > >>

Rossi:

--- Citat: Bruno1990 - 08 Siječanj, 2009, 14:43:18 ---koliko si dao za yasunia?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
190 eura sam dao za njega...

pitaNS:
Ma kad si već uzeo i radilicu i ležajeve i sve živo onda si ladno mogao i MHR Replicu, imaš sve osnove za jednu MHR Replicu al ok sad....
Boja mi se jako sviđa, ne menjaj je!
odakle si poručivao delove? ja muku mučim sa delovima.....

Rossi:
a preko rodjaka iz njemacke..on tamo zivi pa dodje ovamo za bozic i tako te praznike pa mi on to donijeo sve...jest da sam ceko preko 3 mjeseca jbg...a sto se tice djelova najbolje ti je npr hoce vas dva ,tri momka da kupuje nesto za skut npr kit ,spuh vako nako...ili odete busem u zagreb kao sto sam ja prije ,kupis sta ti treba i nazad..ili narucite kod haca ili nekog ko narucuje kad dodju djelovi ,sjedete na bus do nove gradiske kod njega ...pokupite u torbe i nazad preko grane....nece ti puno pricat na granici i da vide djelove ...samo kazes za mali motoric djelovi nekakvi nista skupo...u prodje bez problema....jbg takva situacija...sad dobro dodje u bih ukinuli carinu na europske proizvode...sad kad narucim sa SA ili SC preko burazove kartice nema carine samo pdv hehe :D

tomof10:
dobar setup! :icon_thumright: :icon_thumright:

gumy:

--- Citat: neer - 08 Siječanj, 2009, 14:56:14 ---ovo ce biti jedan od rjetkih novi runnera koji je naturpijan..svaka cast care :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pa imaš samo u osijeku dva komada s mhr replicom.
ugl. fin popis djelova, sa takvim djelovima ja bi išao na malo jači kit, i minimalno 19 karb, i to bi onda bilo odlično.. al ići će i ovako super!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju