Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner - Tuzla - Update 5.str.!

<< < (3/16) > >>

neer:
ovo ce biti jedan od rjetkih novi runnera koji je naturpijan..svaka cast care :icon_thumright:

dino_sk:
sve mi se sviđa osim spuha  :redface:  jednostavno taj yasuni mi se nesviđa nikako  :happy6:

neer:
meni osobno jedina stvar koja mora biti lijepa na skutu su plastike.znaci ne boja vec uredno i fino ofarbano a za ostale djelove na masini me ne zanima boja i da je rozo nebi se bunio samo da ide  :)

giannelli:
imas u prigusivacu blokadu, vidit ces je kad ga rastavis, pobrusis varove i izvadis cjevcicu koje je blokada.

Rossi:

--- Citat: pitaNS - 08 Siječanj, 2009, 14:12:03 ---ajmo ako je project mora biti više slika, objašnjenja a ne ovako.....Verujem da imaš materijala za project samo sredi to!

edit: izvinjenje što sam se pre vremena istrčao! Biće ovo super project....dobar izbor delova, možda je mogla ići MHR replica umesto Sporta ali dobro....

--- Kraj citata ---
a htio sam ja uzet sebi mhr replicu i mogo sam...ali necu reko da pretjerujem sad ..polako lagano ,sto se kaze postepeno hehe...na kraju sezone ce ici due+ :) sto se tice plastika idu ponovo sve na farbanje ..ista kombinacija boja...kakvu god napravim kombinaciju sebi nije mi lijepa kao ova hehe :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju