Općenito > Propisi
Tokyo Drift
Bruno1990:
ma dobrooooooooooooo decki..
pa zar ja jedini imam rucnu na skuteru ? ?? ? ?? ?
hahahahahhaha..
pa ne stvarno uzivancija mi se bilo vozit po zimi na snijegu...a tad sam se vozio jer je to bilo zadnje kakav je motor izgledao drugi dan je bilo rastavljanje i farbanje tako da se isplatilo izludovat..haha
dhorvat:
--- Citat: PROOF - 08 Siječanj, 2009, 13:33:26 ---kolko vidim on je na auto mislil jer vidim da pise za rucnu...opasna voznja,ugrozavanje sudionika i proklizavanje kotaca..... :glasses9:
--- Kraj citata ---
Gle, radim to već godinama i imam donekle kontrolu nad tim. Nikad neću reć da imam potpunu kontrolu jer nitko nema. Ali stvarno sam naučio tak vozit. Ulazim u svaki zavoj na smik i držim pravac unutar svoje trake :icon_thumright:
I nikad se ne vozim brže od 40 dok radim gluposti. Jučer se vozio po ravnom skoro 80 :toothy3: Drže dobro ove nove Ultragrip 7+... makar su 205 i 16 cola :icon_thumright:
A kod nas su ceste široke, pregledne i poluprazne... A pogotovo po snijegu. Navečer jedan auto svakih 5 minuta :laughing9: :laughing9:
Marekvz1:
sve dok ne pozdraviš prvu grabu il nekog biciklista. :laughing1:
dhorvat:
--- Citat: Marekvz1 - 08 Siječanj, 2009, 13:43:24 ---...biciklista. :laughing1:
--- Kraj citata ---
...po snijegu :laughing9: :laughing9: :laughing9:
Pa od kud biciklist na snijegu. Ti su stvarno rijetkost. Ja ne radim gluposti dok god ne vidim da sam sam na cesti. Tak da nemojte me krivo shvatit. I da dođete na moje ceste, znali bi o kakvoj preglednosti govorim :icon_thumright:
PROOF:
zato ja po dvoristu derem s skuterom.....mjesta imam dosta.......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju