Općenito > Propisi

Tokyo Drift

(1/8) > >>

dhorvat:
Eto snijeg je, a ja nemam mira kad uđem u zavoj da ne koristim ručnu. Da me vidi murja, kolko sam kriv?  :icon_scratch:

Marekvz1:
ako ne udariš ništa,kriv si zbog ugrožavanja sudionika u prometu opasnom vožnjom.

veka84sb:

--- Citat: dhorvat2 - 08 Siječanj, 2009, 12:09:23 ---Eto snijeg je, a ja nemam mira kad uđem u zavoj da ne koristim ručnu. Da me vidi murja, kolko sam kriv?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Dobijes 500kn e sada imas opcije ,moze ti pisati proklizivanje pogonskih kotaca, opasna voznja.... neprilagodjena brzina ,ali pises zalbu zbog ledan na cesti uz objasnjenje da  je bio led ispod snijega i da snijezna oprema nije drzala pri 20km/h.... :icon_thumright:

Marekvz1:
znači,nemoj to radit na cesti,otiđi na prazan parking il sl. i tamo ga vrti do mile volje dok ti se ne zavrti.a na cesti lako spizdiš nekog,vjeruj mi. :sad3:

Bruno1990:
ja sam znao otic prosle godine dok ga je bilo vise na cestu na kojoj rijetko ljudi prolaze a ima dosta zavoja..i fino mi je islo dok se nisam zabio u ogradu..heheh..

nije mi nista bilo, podignes se i gass dalje..

sad nemam priliku to ic napravit iako je snijeg..motor je rastavljen..hehe  :sad1: :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju