Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
bit ce ovo dobar projekt...vidim narucio si skupocjene djelove.. izači če te oko 800 eura? ako sam dobro pogledao i prizbrojio al samo naprijed..ocekujemo dobar projekt naravno i slike
Ajd dobro da ne ispanem grub i ne znam sto,cekacu slike pa cu ti se izvinut javno jel moze....jer ipak posle onoga sto znam,moze bit da ce opet ista prica izac...
Citat: Losinj - 08 Siječanj, 2009, 00:12:16typhoon ovak seriski izgled mi je ruzan do bola,al moze se jako ljepo izvana napravitda neznam sta urade,meni se opet nebi svidio
typhoon ovak seriski izgled mi je ruzan do bola,al moze se jako ljepo izvana napravit
Citat: gigo_sf2 - 08 Siječanj, 2009, 00:20:31Citat: Losinj - 08 Siječanj, 2009, 00:12:16typhoon ovak seriski izgled mi je ruzan do bola,al moze se jako ljepo izvana napravitda neznam sta urade,meni se opet nebi svidioma tph zakon skuter.. a ne novi runner
sta bi valjalo jos stavit na ovaj setup?
ugledo se na mene sve me je kopiro a ja sam slagao prema gumyevu roxu malo cak i bolje!
Citat: tomof10 - 08 Siječanj, 2009, 01:13:39ugledo se na mene sve me je kopiro a ja sam slagao prema gumyevu roxu malo cak i bolje!brat na brata ne?
Ovaj projekt ne treba komentarisati posto se sjecam rasprave s ovim momkom kad je tupio da ima ne znam ni ja kakav highend setup,pa onda slike sa neta kacio i ubjedjivao da je to njegov skut...kacio ovaj sto mu je na avataru,pa onda kacio ove slike kao tako mu je izgledao kad ga je kupio, nema sad aparat da slika sad je bomba ovo ono...sjetice se neko od aktivnijih clanova sigurno,lazovina mala jedna....
sve ce me doc oko 8k kn...što nema smisla???
Citat: kecbaya - 08 Siječanj, 2009, 01:11:26sve ce me doc oko 8k kn...što nema smisla???pa vidjet ćeš... pogotovo kad malo zatopli... kad već tolko para planiraš ulupati onda staviš lc i gotovo.
pa slozi lc za 500 kn...ili?