Ostalo > Foto, video, music...
My photoshop skill
doc-sr150:
ovo u vezi vrijeđanja se slažem... :headbang:
hrca:
--- Citat: doc-sr150 - 19 Siječanj, 2009, 16:24:37 ---pa dobro robi sve to štima,ali ak neznaš još napravit sliku u photoshopu kak bog zapovijeda nemoj ni stavljat na forum nego zadrži za sebe dok se nenaučiš,a ne se ovak sramotit...
--- Kraj citata ---
e s ovim se slažem kad budu radovi donekle dobri onda nek ih stavi recimo ovo s karbonom je dobro ali ono s kockicama i onaj kao vojnički sf sorry ali to je tolko odvratno da mi se riga kad to vidim
bez uvrede
Biker(ss):
--- Citat: hrcaca - 19 Siječanj, 2009, 18:03:48 ---
--- Citat: doc-sr150 - 19 Siječanj, 2009, 16:24:37 ---pa dobro robi sve to štima,ali ak neznaš još napravit sliku u photoshopu kak bog zapovijeda nemoj ni stavljat na forum nego zadrži za sebe dok se nenaučiš,a ne se ovak sramotit...
--- Kraj citata ---
e s ovim se slažem kad budu radovi donekle dobri onda nek ih stavi recimo ovo s karbonom je dobro ali ono s kockicama i onaj kao vojnički sf sorry ali to je tolko odvratno da mi se riga kad to vidim
bez uvrede
--- Kraj citata ---
al ja barem oću pokazat kako napredujem...i da mi kažete de sam pogrješio...a ne sad...NEVALJA TI SLIKA.. :angry9: omg...reci koji dio ne valja, a ako znaš pokaži primjer :icon_thumright:
Biker(ss):
ja bi reć da je ovo stuparova luna...ali na moj naćin
Iva:
biker samo ti uživaj, meni se sviđaju tvoji radovi :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju