Ostalo > Foto, video, music...

My photoshop skill

<< < (17/66) > >>

hrca:
aj daj mi adresu da ti mogu poslati dvije pepeljare još ću platit i poštarinu jer kud nemaš ukusa za radit tako šta  tu si još i daltonist i sam bezveze upropastiš slike

Biker(ss):

--- Citat: hrcaca - 19 Siječanj, 2009, 14:48:50 ---aj daj mi adresu da ti mogu poslati dvije pepeljare još ću platit i poštarinu jer kud nemaš ukusa za radit tako šta  tu si još i daltonist i sam bezveze upropastiš slike

--- Kraj citata ---
tiho

ev ljudi malo karbona...ako neko oce da i njemu sredim  :icon_thumright: (karbon nije od nikud copy>paste...već je napravljen u photoshopu)

robert:

--- Citat: hrcaca - 19 Siječanj, 2009, 14:48:50 ---aj daj mi adresu da ti mogu poslati dvije pepeljare još ću platit i poštarinu jer kud nemaš ukusa za radit tako šta  tu si još i daltonist i sam bezveze upropastiš slike

--- Kraj citata ---
e care, ti i tebi slični ste se rodili pametni i znate sve ili?
čovjek se trudi i s vremenom će i savladati taj photoshop. pa jeli to toliko bitno da je sve savršeno na jednoj slici? meni nije!
mislim da bi se vrjeđanja članova bez ikakvog razloga trebala polako nagrađivati sa jednim debelim banankom

doc-sr150:
pa dobro robi sve to štima,ali ak neznaš još napravit sliku u photoshopu kak bog zapovijeda nemoj ni stavljat na forum nego zadrži za sebe dok se nenaučiš,a ne se ovak sramotit...

robert:
frende, ni ovo photoshop forum da sve mora biti 100%! radi se o tome da ga jedan ili dvojica permanentno vrjeđaju i to nije ok.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju