Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi vario i rolice

<< < (3/8) > >>

2TDottore:
mozes ti polirat kanale do nove godine ak ne promjenis stil voznje mjenjat ces cesce i rolice jer ce ti se to opet dogadjat.Vjeruj mi.  :icon_thumright:

marko1990:
i moje role su tako izgledale na multivarimatu ali tek nakon 5tkm,,,,,i da naravno da je bitno stil voznje....jako!! :headbang:

Drnda:
moje tako izgledaju nakon 1000-1500 km,i ako je u pravu dottore onda omk jer ja ga samo perem ful pa kocim, tj turiram...

2TDottore:
moje 5,7 imaju sigurno preko 10000 i skoro su ko nove a da se ne lazemo vozim se i ja ko divljak kad mi dodje ali nikad ali bas nikad ne turiram nego je uvjek linearno dodavanje gasa i tako drzim.  :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: 2TDottore - 06 Siječanj, 2009, 20:43:54 ---moje 5,7 imaju sigurno preko 10000 i skoro su ko nove a da se ne lazemo vozim se i ja ko divljak kad mi dodje ali nikad ali bas nikad ne turiram nego je uvjek linearno dodavanje gasa i tako drzim.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Mislim da ti ne stoji bas ta teorija. Robert je isao od Zagreba do Siska, tempo voznje je ujednacen i kada je dosao rolice su imale bridove kao ove sa slike.

Ja sam imao takvih problema dok nisam ugladio grube kanale i napokon mogu preci 4000km bez bridova.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju