Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
2X Generic xor by ichko...
marko1990:
Sivi generic : Grana ofarbana mat crnom vatrostalnom bojom , blatobran izlakiran u metalik sivu , malo zezanje s naljepnicama , i neki dan stiglo drugo deklo sa oprugama za kurblu, malo sredjeno smirglanjem i farbanjem u metalik sivu i stavljena polirana kurbla...
hm.....kako mi je poznato deklo :toothy9:......care samo naprijed... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
ichko:
Neer, vozim vec dugo i nema problema , vec se i skinula boja na tom unutra dijelu, tj malo sam ja skidao, a kasnije je samo, tako da nema frke...Tnx Marko ;D
ichko:
little update :
Stavljene nove ruckice, sa "chroom" detaljima i prebacene sa drugog generica crne felne sa poliranim rubom , da se slazu s ruckama :D Uskoro dolazi jos djelova, pa ce opet biti i update ...
ichko:
Evo novosti :D Stigao auspuh od Cveleta, tecnigas next-r ... Samo je stavljen, za vikend stelovanje i javljam utiske, a do tada par slika ... :D
ichko:
Danas palo stelovanje , vise sam nego zadovoljan, skuter ide cca75 uz odlicno ubrzanje, stavljena je dizna 60, 3,75 rolice, bijeli federi kvacila i TP plavi centralni .. Jos cu se sjutra malo poigrati jer imam i zute federe, i jos dva centralna, mada mi je i ovo sada ok .... A posto sam vidio da je tuning skup sport vracem se na styling , a uskoro ce te vidjet sto i kako .... al bice i tuninga obecavam ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju