Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

2X Generic xor by ichko...

<< < (10/31) > >>

pajo:
ajd samo pomalo izveštavaj kako budu naprekovali radovi baš me zanima kako bi ta konbinacija minareli - generic trebalo iči :icon_thumright:

Pupo:
Fora su mi 2 komada :D     Jedan radni a jedan paradni.  Samo tako nastavi.   

Aj priznaj, koliko si popusta dobio na kacigu zato jer ju nemogu prodati?  :laughing6:

I jedno pitanje, jes se to malo zaigro sa farbanjem pa pofarbo i što trebi i što ne, jer nebi ovo označeno trebalo biti sjajno i glatko da nedere semeringu kada amortizer "hoda" gore dolje?

ichko:
ehehe, nije bilo popusta na kacigi, no me kao zeca na nju odrali, a sto znam bila mi je nekako interesantna jer je niko nema da ne nosim istu ko svi drugi, najvise zbog toga....
A za amortizer, ne brini, mislio sam ja na to, tako da je boja sa tog dijela vrlo brzo spala, tj 2-3 puta stiskanje zadnjeg kraja i nema je, i nikakvih problema...  :)

ichko:
Evo mali update :

Crni generic : Stigla original grana bez blokade, i zadnji blatobran sa sivog (koji je ranije farban u mat crno) prebacen je na crngo generica, malo ukrasen naljepnicama... :

Sivi generic : Grana ofarbana mat crnom vatrostalnom bojom , blatobran izlakiran u metalik sivu , malo zezanje s naljepnicama , i neki dan stiglo drugo deklo sa oprugama za kurblu, malo sredjeno smirglanjem i farbanjem u metalik sivu i stavljena polirana kurbla...

I dvije onako bzv...

neer:

--- Citat: ichko - 12 Ožujak, 2009, 21:14:48 ---ehehe, nije bilo popusta na kacigi, no me kao zeca na nju odrali, a sto znam bila mi je nekako interesantna jer je niko nema da ne nosim istu ko svi drugi, najvise zbog toga....
A za amortizer, ne brini, mislio sam ja na to, tako da je boja sa tog dijela vrlo brzo spala, tj 2-3 puta stiskanje zadnjeg kraja i nema je, i nikakvih problema...  :)

--- Kraj citata ---

kad bude propisao amortizer zato sto je semering otisao onda ces morat kupovat novi trebao si nekako zastitit taj teleskom kreptrakom ja sam znaoo bljepit krep trakom unutra uznmem pincetu i lagano  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju