Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

2X Generic xor by ichko...

<< < (30/31) > >>

ichko:
Neces vjerovati ali nista, jedno vrijeme nisam imao para, pa sad poceo da radim nestizem nista, jedva sam skoro nabavio set za reparaciju vodene, a onda sam sjebao cilindar, ono sto je jedan navoj na sarafljenje auspuha bio sjeban tj u njega je bio slomljen saraf i ja tu krenuo da izbusim rupu i odvalim cijeli daj dio dje se sarafi drugi saraf, sad nzm sto da radim, nzm ocu li to moci kako zavariti, sto mislite

Deny:
Ako je gus tesko ces zavarit a aluminijum mzoes

ichko:
Malossi sport je u pitanju, znaci gus i teze ce se po tvome zavariti, e bas divno, nista pogledacu ovih dana sto ce se moci ucinjet, ako nemogne nista naj*bao sam sa cilindrom

wonderkid:
gadna situacija,nista imas na trznici ako se nevaram samo cilindar za 100kn ili takvu nekakve cifru

Deny:

--- Citat: ichko - 20 Kolovoz, 2010, 21:13:46 ---Malossi sport je u pitanju, znaci gus i teze ce se po tvome zavariti, e bas divno, nista pogledacu ovih dana sto ce se moci ucinjet, ako nemogne nista naj*bao sam sa cilindrom

--- Kraj citata ---
Mozes ga zavariti obicnim elektrodama ali ce pucati na istom mjestu  zato se raspitaj ima li ko u elektrode na bazi nikla,sa njima se moze gus zavariti  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju