Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
2X Generic xor by ichko...
doritos:
--- Citat: ichko - 01 Travanj, 2010, 19:51:20 ---Ne, nije gotov projekat :D Ali sma cisto iz radosnalosti nabacao plastike da vidim kako ce izgledati motor za koji dan nadam se :) Inace ostale su jos neke sitnice, neka crijeva da pospajam, i jos neke stvari oko struje sto mi nisu jasne, ostalo je sve gotovo :)
--- Kraj citata ---
fora skroz, da je bar bila crvena crna komb, uff bi bio...i predja felga od srke i mrak :icon_thumright:
super je spuh i vodena... :icon_thumright:
robert:
svaka čast, al rezervar koji se i onako ne vidi nisi morao farbat u bjelo! :laughing7: :laughing7: :laughing7:
skuter je fakat super. :icon_thumright:
ichko:
Hvala vi ljudi :) A rezervoar je ofarban u bijelo zato sto ce jedno vrijeme motor ovako izgledati i ovako se voziti, sa otvorenim zadnjim krajem, samo moram osmisliti neko stop svijetlo i zmige
ichko:
Upalila makina :notworthy: ;D Medjutim nisam je mnogo mogao voziti jer sam imao samo prednju kocnicu, zadnju nemogu nikako da odzracim, nzm sta joj moze biti u pm, pola sata pumpaj, ma nista... Al rijesice se i to valjda nekako...Nisam nista slikao jer nema nista posebno da se vidi, 3.4 sam poceo sa sredjivanjem plastika, nadam se da cu sjutra ofarbati prednju masku i ralicu, i prekosjutra to namontirati pa ce biti slika, onda ostaje cackanje oko struje da se spoje svijetla,zmige i ostalo, pa lagano u voznje :D
Zaboravih da dodam, da i za ovo malo sto sam ga probao motor leti :)
Evo samo slike od 3.4 :
cameosb:
sto se dogadja s ovim???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju