Tehnički kutak > Styling skutera

Runner 2007. god pomoc oko uredjivanja

<< < (3/9) > >>

gokiSP:
ma ako bi ju uzeo od mene ja mu slozim ako nezna sam...nije problem... :glasses9:

lucky_boy:
ma nije to..al uz tu masinu ide jos nest, pa jos nest itd...kazem najradije bi prodo ovoga, imam sve serijske dijelove u garazi pa dam i to, a kupio 180-ku al urednu, nebi se za*ebavo sa tim sarafanjem, ma razumijete...najvise me brine sto je 50 ccm a brzina daleko veca od 50...a murija sve vise obraca paznju na to...nemogu bit pametan... ???  kolka je cijena toga svega sto ste mi preporucili, recimo zmigavci,bocna nogara, distancer i prednje diode...

Bruno1990:

--- Citat: lucky_boy - 06 Siječanj, 2009, 17:05:35 ---ma nije to..al uz tu masinu ide jos nest, pa jos nest itd...kazem najradije bi prodo ovoga, imam sve serijske dijelove u garazi pa dam i to, a kupio 180-ku al urednu, nebi se za*ebavo sa tim sarafanjem, ma razumijete...najvise me brine sto je 50 ccm a brzina daleko veca od 50...a murija sve vise obraca paznju na to...nemogu bit pametan... ???  kolka je cijena toga svega sto ste mi preporucili, recimo zmigavci,bocna nogara, distancer i prednje diode...

--- Kraj citata ---
500- 700 kuna, nebi smijelo vise bit  :icon_scratch:  :drunken_smilie:

crogenie:

--- Citat: lucky_boy - 06 Siječanj, 2009, 17:05:35 ---.najvise me brine sto je 50 ccm a brzina daleko veca od 50...a murija sve vise obraca paznju na to...nemogu bit pametan... ??? 

--- Kraj citata ---

Frende isto mislimo...

gokiSP:
a cuj ako ides tunirat skut onda si svijestan da riskiras s murijom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju