Tehnički kutak > Styling skutera

Runner 2007. god pomoc oko uredjivanja

<< < (2/9) > >>

lucky_boy:
eo slike od ljetos...

evo da budem iskren: Zelja mi je SP180 al ono toci-pali-vozi, pa bi prodo 50-icu i kupio onda 180. Al posto sam svjestan da cu ga tesko nac, moram si jos malo uredit ovo svoje. Mislim da sam davno prerastao 50ccm, jer mi je sad 19, jos malo pa 20...pa prvenstveno ako znate nekog da prodaje uredan 180SP budite dobri pa javite...
nastavljamo dalje sa savjetima

ichko:
Evo da te posavjetuje malo,tj ove stvari bi ja odradio da imam tog tvojeg runnera: Prvo felne u sivo,da malo otvore skuter,a i nekako mi je bzv kad je komplet crn,plus su lakse za odravanje sive nego crne,onda ako te volja poliranje dekla,distancer na amortizer, neki manji zmigacni pozadi,bocna nogara i mozda neke rtetrovizore ljepse nego fabricki,mozda oni F1 style oni mi nisu losi....
Usput koju max. brzinu razvijas sa tim setup-om...

gokiSP:
pa stavi masinu od sp-a na svog... :dontknow:

180fxr:
vidi gogy-a.. samo da utrapi masinu sp-a... evo on ti ima masinu  dobrom stanju.......

dino gp1:

--- Citat: lucky_boy - 06 Siječanj, 2009, 13:51:46 ---evo da budem iskren: Zelja mi je SP180 al ono toci-pali-vozi, pa bi prodo 50-icu i kupio onda 180. Al posto sam svjestan da cu ga tesko nac, moram si jos malo uredit ovo svoje. Mislim da sam davno prerastao 50ccm, jer mi je sad 19, jos malo pa 20...pa prvenstveno ako znate nekog da prodaje uredan 180SP budite dobri pa javite...nastavljamo dalje sa savjetima

--- Kraj citata ---

Stavi slabiji midrace kit (mhr replica) i uz to drugi spuh i karb ili kupi mašinu od 180 pa je stavi na runnera ako znaš :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju