Ostalo > Svijet računala i mobitela

nfs?

<< < (2/3) > >>

veka84sb:
 ;D :icon_thumright:

stark1:
ja i neigram igrice..kad pokrenem san andreas komp mi se ugasi..slaba graficka :toothy12:

gokiSP:
sta da kupujem novu graficku? koju da nije preskupa a da je kolko tolko dobra?

Losinj:
nesiplati se kupovat za lap graficka nikada

veka84sb:

--- Citat: sfreak - 06 Siječanj, 2009, 13:08:54 ---
--- Citat: veka84sb - 06 Siječanj, 2009, 13:03:21 ---To je laptop sa koma integriranom grafickom.....

Zaboravi na Carbon ,cak bi ti i NFS U2 sa imalo dignutim detaljima stekao ,ali zato NFS MW bi mozda mogao malo bolje raditi nego U2 jer je malo bolje optimiziran.... I naravno skoro svi detalji na minimum.....

Preporuka malo starije igre npr Colin 2 koji ce se predivno vrtiti sa max postavkama ,Cetvorku nisam jos probao ali mozda bi mogla i ona na tako necemu...

Od NFS serijala ce ti raditi sve starije sverzije osim Porsche jer ne radi na XP ...  ::) :angry7: (inace moj omiljeni dio.... imam jedan stari komp samo za njega)

--- Kraj citata ---

Porsche radi na XP-u, bratic je uspio pokrenut...ali nije mi rekao kako ni sta, meni isto nije uspjelo

--- Kraj citata ---

E ako nisam 1god pokusavao i skidao sve sa neta i modao ,ali nfs 5 ne radi na XP da ga zapalis!

radi na Win98, Win Me nisam siguran ali mislim na Win 2000 ne radi (davno je bilo ne sjecam se ) XP probao one emulatore , pokretanje u Win 98 modu ,ma hrpu programa  i svega i jednostavno ne radi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju