Ostalo > Svijet računala i mobitela
nfs?
gokiSP:
jel bi mi mogao radit carbon na ovoj konfi? Intel Celeron M 530 CPU 1,73GHz- 1024 MB DDR2 667 MHz- Hard disk 120GB,S-ATA HDD- DVD+/-RW SuperMulti DL Drive Light Scribe- intel GMA X3100... jel moze uopce bilo koja igrica radit na tome?
veka84sb:
To je laptop sa koma integriranom grafickom.....
Zaboravi na Carbon ,cak bi ti i NFS U2 sa imalo dignutim detaljima stekao ,ali zato NFS MW bi mozda mogao malo bolje raditi nego U2 jer je malo bolje optimiziran.... I naravno skoro svi detalji na minimum.....
Preporuka malo starije igre npr Colin 2 koji ce se predivno vrtiti sa max postavkama ,Cetvorku nisam jos probao ali mozda bi mogla i ona na tako necemu...
Od NFS serijala ce ti raditi sve starije sverzije osim Porsche jer ne radi na XP ... ::) :angry7: (inace moj omiljeni dio.... imam jedan stari komp samo za njega)
Losinj:
ovo je laptop,a ova graficka ti je srot,na tome jedva odvrtis cod2 na najnizim detaljima i rezi,tako da cisto sumnjam,mozda da al na najnizim postavkama a vjerujem da ti se tako neigra
Losinj:
--- Citat: veka84sb - 06 Siječanj, 2009, 13:03:21 ---To je laptop sa koma integriranom grafickom.....
Zaboravi na Carbon ,cak bi ti i NFS U2 sa imalo dignutim detaljima stekao ,ali zato NFS MW bi mozda mogao malo bolje raditi nego U2 jer je malo bolje optimiziran.... I naravno skoro svi detalji na minimum.....
Preporuka malo starije igre npr Colin 2 koji ce se predivno vrtiti sa max postavkama ,Cetvorku nisam jos probao ali mozda bi mogla i ona na tako necemu...
Od NFS serijala ce ti raditi sve starije sverzije osim Porsche jer ne radi na XP ... ::) :angry7: (inace moj omiljeni dio.... imam jedan stari komp samo za njega)
--- Kraj citata ---
bio si brzi :toothy9:
sfreak:
--- Citat: veka84sb - 06 Siječanj, 2009, 13:03:21 ---To je laptop sa koma integriranom grafickom.....
--- Kraj citata ---
Porsche radi na XP-u, bratic je uspio pokrenut...ali nije mi rekao kako ni sta, meni isto nije uspjelo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju