Općenito > Servisi
Što je sve potrebno ??
180fxr:
I ja sam..... al ne za skutere nego aute...aj pisite...
divljakusa:
treba ti minimalno 20 000 kuna.....odvjetnik koji Će ti rijeŠit swu papirologiju...uglavnom to je to....ostalo (peČat, porezna...) rijeŠavaŠ u hodu...:)
180fxr:
to imam... :icon_thumright:
White:
--- Citat: dino_sk - 05 Siječanj, 2009, 19:59:00 ---
--- Citat: robert - 05 Siječanj, 2009, 19:42:14 ---pozdravi starog, mislim da ćeš najbolje informacije dobiti u obrtničkoj komori!
--- Kraj citata ---
ocu , nis onda cu u srijedu do obrtnicke da vidim
--- Kraj citata ---
Moraš imati obrtnicu te povlasticu za obavljanje slobodnih,vezanih i povlaštenih obrta...Obrt upisuješ u obrtni registar kod nadležnog državnog ureda u županiji.,Moraš ispuniti određene zakonske uvjete....Rok za izdavanje obrtnice ti je 15dana od dana uredno podnesenog zhtjeva...I godišnji saldo ti za d.o.o je 20000kn a d.d 200 000 za veće firme..valjda sam ponogo ako trebaš još šta napiši.. :icon_thumright:
White:
--- Citat: Drnda-1 - 06 Siječanj, 2009, 16:18:55 ---a sto je sa firmom za seriske i tuning dijelove za skutere, kako to ide, ja sam nesto o tome razmisljao
--- Kraj citata ---
Znači moraš se dogovoriti sa nekim od proizvođaća npr. scooter-attack,adrenalin-pedstop tipa toga te se dogovoriti za neku nižu cijenu prilikom veće količine.....Moraš imati neki kombi ili kako već misliš prevoziti robu od njih do hrvatske u svoj obrt te onda ovdje to prodavati..
P.S u rh se to neisplati raditi pošto motosport nije toliko rasprostranjen. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju