Općenito > Servisi
Što je sve potrebno ??
dino_sk:
--- Citat: 180fxr - 05 Siječanj, 2009, 23:46:23 ---Nades nekog ko ima zavrsenu skolu za automehanucara... ukoliko je isao u 3. godisnju onda je morao zavrsit i 4. da ima kao visu strucnu spremu..... i onda ak ti ga stari zna na njega otvori obrt.... i radite..
Samo to ti nece bilo tko napravit nego netko kog znas jer ce se firma na njega vodit.... znsci trebao bi biti netko koga poznajes i tko bi htio raditi s vama...
--- Kraj citata ---
ma ima mehanicara koliko oces ,neki su toliko propali da bi za gajbu pristali da se na njega vodi :laughing7:
180fxr:
pa eto onda.. jos mu das poso i placu 4 soma i on sretan..... :icon_thumright:
divljakusa:
joj joj.....moŽeŠ na sebe otworit bez obzira na struČnu spremu....ali moraŠ zaposlit struČnu osobu....tj... nekog sa majstorskim ispitom....potwrdu o nekaŽnjawanju....u opĆini ispunit formulare.....itd....:)
zoki_NRG:
ja samo znam da za frizera moras imat nekoliko godina radnog staza da bis otvorio frizerski salon, a do tada radis za bjednu placu kod nekog vlasnika frizerskog salona...
a sad ja mislim da bis mozda trebao npr da bis za neku grupaciju radio, tipa servisa, da te tvrtke mogu slati i na svoje tecajeve....barem je tako kod nekih firma vani...
Drnda:
a sto je sa firmom za seriske i tuning dijelove za skutere, kako to ide, ja sam nesto o tome razmisljao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju