Tehnički kutak > Tuning skutera

Najbolji sportski auspuh za serijalu skutera od 50 kubika

<< < (31/38) > >>

PROOF:

--- Citat: Sivi_Sokol - 11 Siječanj, 2009, 11:19:24 ---Stage6 pro replica chrom 1000 + carina + poštarina

--- Kraj citata ---
ne

seba:

--- Citat: Sivi_Sokol - 11 Siječanj, 2009, 11:19:24 ---Stage6 pro replica chrom 1000 + carina + poštarina

--- Kraj citata ---

kakva carina?  placas 1000kn+postu od mene do tebe,nekih 50kn i to ti je to :icon_thumright:

Sivi_Sokol:
Kako ja mogu biti siguran da ću taj dio dobiti? Hoćeš ti mojim starcima dokazati da ću dobiti ono što sam naručio? Hoćeš mi ti montirati spulju na skut?

dino_sk:
ne neces dobit taj dio ,zajebat ce te za 1000kn kao i vecinu koja narucuje preko njega s ovog foruma  :dontknow:

edit : ak neznas i ako te strah da nesto ne sjebes, montirat auspuh onda si odi kupit bicikl jer za tebe skuter onda nije  :angry7: :angry7:

Drnda:

--- Citat: dino_sk - 11 Siječanj, 2009, 13:13:12 ---ne neces dobit taj dio ,zajebat ce te za 1000kn kao i vecinu koja narucuje preko njega s ovog foruma  :dontknow:

edit : ak neznas i ako te strah da nesto ne sjebes, montirat auspuh onda si odi kupit bicikl jer za tebe skuter onda nije  :angry7: :angry7:

--- Kraj citata ---
haahaaha lol :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju