Tehnički kutak > Tuning skutera

Najbolji sportski auspuh za serijalu skutera od 50 kubika

<< < (32/38) > >>

PROOF:

--- Citat: Sivi_Sokol - 11 Siječanj, 2009, 13:07:41 ---Kako ja mogu biti siguran da ću taj dio dobiti? Hoćeš ti mojim starcima dokazati da ću dobiti ono što sam naručio? Hoćeš mi ti montirati spulju na skut?

--- Kraj citata ---
ja cu se ranit e......... :uff:

e i slusaj kaj ti govori dino_sk i kupi bicikl.....

seba:

--- Citat: Sivi_Sokol - 11 Siječanj, 2009, 13:07:41 ---Kako ja mogu biti siguran da ću taj dio dobiti? Hoćeš ti mojim starcima dokazati da ću dobiti ono što sam naručio? Hoćeš mi ti montirati spulju na skut?

--- Kraj citata ---

jos nisam nikog sjebao pa necu ni tebe :icon_thumright:. dodji do mene pa cu ti namontirat i dopelji starce sa sobom :icon_thumright:

SlowRider:
A tko ce mu postelati prijenos kada stavi spuh? Onaj tkomu proda spuh ce morati postelati sve i odrzavati to  :laughing3:

seba:

--- Citat: SlowRider - 11 Siječanj, 2009, 14:02:14 ---A tko ce mu postelati prijenos kada stavi spuh? Onaj tkomu proda spuh ce morati postelati sve i odrzavati to  :laughing3:

--- Kraj citata ---

pa dogovorit cemo se ljudi smo nismo cigani :laughing7: :laughing7:. ako hoce stelanje prijenosa i odrzavanje to se jos dodatno placa :headbang:

dino_sk:
bokte nema ni skutera a tu se vec prepire ko ce mu namontirat spuh  :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju