Tehnički kutak > Tuning skutera
Kemijanje masine skutera na karting...
ichko:
A dal ce biti problema sa strujom...
180fxr:
pa da ti iskreno kazem... mislio sam sve tuto kompleto prebacit jer je to i vodeno... mislim da cu sve s f12 prebacit na karting....kad mi karting dopizdi..... vratim na f12 i onda njega za stunt..... tak da mislim ak sve prebacim ta ce radit sve ok...... a i bolje mi je sve prebacit jer onda imam i paljenje i bla bla... kuzis?
ichko:
Pa dobro ako mozes odradit sve to,a zasto nebi moglo,sve prebacis i otprilike imas skuter a samo sasija i tockovi od kartinga,a posle sve mos vratit
RideRR4EveRR:
sve super samo baš i neče bit unikat. ja i frend kemijamo neko vrjeme več od 2t 125-ice stavit mašinu , nsr ,rs itd .Sad je isto ta mašina od tomosa gore (mislim da je od tomosove mješalice lol ) treba mu pol sata da krene. Za sad je rama pojačana i neke stvari sređene neka se igra on dalje sa time kaj oče pa kad nabavi mašinu nastavljamo. Inače ja mislim da bi ti puno bilo bolje stavit mašinu od nekog brzinca . 2t 125 30 ks. Ili neku brutalu recimo od cr-ke 125 (40ks ) ili slično uglavnom cross ;D . Ovo sa sp-ovom mašinom je super ideja al nebi to bilo baš tako brutalno hehe :laughing7:
Po?etnik:
i ja mislim tako... gdje ces ti sa svom instalacijom skutera na tome kartinggu, uostalom bolji je skuter vec to nemos ni registrirat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju