Ostalo > Foto, video, music...

Golf dizel SDI nabrijan - ubrzanje

<< < (8/9) > >>

R@kija:

--- Citat: rakitje00 - 05 Siječanj, 2009, 23:44:41 ---to ce ti moj frend iz razreda ugradit...ima lancu deltu hf...nekaj jos...integrale..jos... :laughing3: 1,6 turbo masina sa 640ks...hahahaha...frajer ti je glavni mehanicar u zg...jednom mu se dogodila nezgoda ...u skoli je na jugicevog masini strgo bregastu...hahahahha....majstor i pol...stavi u una kaj oces...generalke radi za dobro jutro...hahahahh :laughing3: :laughing3: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

E da dečko se zove BIBER!!!

PROOF:

--- Citat: rakitje00 - 05 Siječanj, 2009, 23:49:36 ---
--- Citat: rakitje00 - 05 Siječanj, 2009, 23:44:41 ---to ce ti moj frend iz razreda ugradit...ima lancu deltu hf...nekaj jos...integrale..jos... :laughing3: 1,6 turbo masina sa 640ks...hahahaha...frajer ti je glavni mehanicar u zg...jednom mu se dogodila nezgoda ...u skoli je na jugicevog masini strgo bregastu...hahahahha....majstor i pol...stavi u una kaj oces...generalke radi za dobro jutro...hahahahh :laughing3: :laughing3: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
po knjizevni PAPAR

NeoDJW:
U garazi passat novi 2.0 tdi 140 (+/- 5ks ) i ide super meni..... ne trea mi nis jace, kad ocu nes jace uzmem skut i provozam se  :headbang:

Shepa:

--- Citat: gokiSP - 05 Siječanj, 2009, 02:58:35 ---haha koji su to likovi...i oni sta ljepe 16v a masina 8v lol

--- Kraj citata ---
Nije to ništa, ima lik u mom kvartu, vozi Lagunu 1.9 dCi, a ozada nalipija 16V Motorsport 4WD. :toothy12:
Nabacit ću sliju samo da me ne uvati kako ga slikavam, jer bi me moga zatuć... :help:

Mislin, još su mi razumljivi oni šta na Stojci 1,3 s duplim karburatorom napišu ABARTH, ali ovi s Lagunom je... :dontknow:

Losinj:

--- Citat: PROOF - 05 Siječanj, 2009, 23:56:49 ---
--- Citat: rakitje00 - 05 Siječanj, 2009, 23:49:36 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
po knjizevni PAPAR

--- Kraj citata ---

:toothy9: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju