Ostalo > Foto, video, music...

Golf dizel SDI nabrijan - ubrzanje

<< < (7/9) > >>

SlowRider:
Bitno da se moze dobro naloziti po ovom vremenu :frajer:

igor27:

--- Citat: KicHo7 - 05 Siječanj, 2009, 19:14:11 ---Vozio neki dan passata TDI 90KS...ostao razočaran!

--- Kraj citata ---
pa normalno da si razočaran kad je preslab,onaj od 110 ili 130 konja su več druga priča

dhorvat:
Najžešći su mi oni kaj na Uniće stavljaju V12 oznake  :toothy3:

Odma si zamislim kak bi mu predni amortizeri seli da ima takvu mašinu unutra  :laughing9: :laughing9: :laughing9:

R@kija:
to ce ti moj frend iz razreda ugradit...ima lancu deltu hf...nekaj jos...integrale..jos... :laughing3: 1,6 turbo masina sa 640ks...hahahaha...frajer ti je glavni mehanicar u zg...jednom mu se dogodila nezgoda ...u skoli je na jugicevog masini strgo bregastu...hahahahha....majstor i pol...stavi u una kaj oces...generalke radi za dobro jutro...hahahahh :laughing3: :laughing3: :laughing6: :laughing6:

Bruno1990:

--- Citat: rakitje00 - 05 Siječanj, 2009, 23:44:41 ---to ce ti moj frend iz razreda ugradit...ima lancu deltu hf...nekaj jos...integrale..jos... :laughing3: 1,6 turbo masina sa 640ks...hahahaha...frajer ti je glavni mehanicar u zg...jednom mu se dogodila nezgoda ...u skoli je na jugicevog masini strgo bregastu...hahahahha....majstor i pol...stavi u una kaj oces...generalke radi za dobro jutro...hahahahh :laughing3: :laughing3: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---
Neka se svi jave BIBERU...

mex daj im broj telefona odmah ce ljudi imat zvijeri od auta  :laughing6: :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju