Ujutro se budim, sav polomljen. Ustajem, jedem, uvalim se, jedem kolače i gledam TV. Odem van BangHead mutavi led...pao pred stepenice a desna mi je šlapa odletjela u snijeg cussing . Razbudim se, obućem i upalim motore da malo rade. Idem s petkom...dodam gasa Brrrrmmmm, a šlajfa kotać i zabacuje me na snježno/ledenoj cesti (led ispod,snijeg gore). Uzbrdo do kuće i super. Ljepo na Zundappa, a ja zaboravio da se limić od brzina oglodao pa ne vata određeni kanalić kada pustiš ručku iiiiii još k tome kvačilo ne vata dobro....heeh, sad ti zamisli mene...nizbrdo 20 na sat letim a odma pri izlazu na cestu moram skrenuti ili u kanal...ubacim u prvu brzinu i sve ljepo,malo se provozam...krenem uzbrdo, motor počne štucati = nema goriva.....jaoooo BangHead gurat ga uzbrdo a sve klizavo. Jedem
Aj dobro, sve sredim kad ono zove prijatelj...aj dođi na brdo kod Barbare, da se sanjkamo. WTF? Po asfaltu? Ma ne, to je snjeg kao na makadamu, dođi.
Petku nisam palio pa ja išao skuterom sign10 a 2 stvari su zeznute...prva je ta da su gume "čelave" pa da ja idem po takoj cesti, a druga da nemogu dodati gasa i puštati kvačilo kao kod tomosa....al nema veze, mažem ja dalje.....
Dodam lagano gasa, pa više i više, malo po malo pa 50 po takoj, ljepoj, skliskoj cesti, a ispred blagi zavoj u ljevo.... izleti mačka i eto cirkusa
noge na pod i zanese me tako da sam napravio policajku, ali nisam pao ni niš sastrugao.
Dođem konačno do brda...kad ono najednom vidim netko leti 3 maha prema meni u prednjem braniku od auta....a reko lol....malo se sanjkamo.
Ja sav ponosan, zaletim se s njim vruuuuuuuuuum ..... auto pred nama se taman zaletio da se popne uz brdo...i to kaki auto, murija nije, ali veliki JEEP od popa(svećenika)...nekako se nagnemo i odletmo u jarak a pop doživi šok i da po gasu da pobjegne....
Nije to kraj avanture...Svi u branik,a prvi koji je bio u braniku uhvatio se za moj rukohvat na speedfightu, gas a ono šlajfa....svi koji su se držali su kad tad morali pustiti ....ali moj prijatelj koji me zvao da dođem na brdo laughing6 ne pušta se taj...nekako sam dodao naglo gas a samo se zadnji kraj zanesao a on je licem u vruć auspuh
NE PUŠTAM SE JA!!!DAJ GASA!!!! bokte mazo!!idemo 40 po snijegu i ledu šta ti oš....odvozamo se još malo i doma.......
to je doista ljepa prva avantura u 2009 godini