Ostalo > Motocikli

yamaha R6

<< < (20/24) > >>

Tutty:
boga isusa koliko ste ga nasrali ovde, najbolje da izbrisete ovih zadnjih nekoliko stranica i da neki od vas vise uopce ne iznose svoja 'misljenja'...

Marekvz1:
stvarno.

sfreak:

--- Citat: Tutty - 06 Siječanj, 2009, 10:26:59 ---boga isusa koliko ste ga nasrali ovde, najbolje da izbrisete ovih zadnjih nekoliko stranica i da neki od vas vise uopce ne iznose svoja 'misljenja'...

--- Kraj citata ---

ako se ovo odnosi na moj post, reci mi di sam pogrijesio i u cem nisam u pravu?

Tutty:

--- Citat: sfreak - 06 Siječanj, 2009, 11:04:53 ---
--- Citat: Tutty - 06 Siječanj, 2009, 10:26:59 ---boga isusa koliko ste ga nasrali ovde, najbolje da izbrisete ovih zadnjih nekoliko stranica i da neki od vas vise uopce ne iznose svoja 'misljenja'...

--- Kraj citata ---

ako se ovo odnosi na moj post, reci mi di sam pogrijesio i u cem nisam u pravu?

--- Kraj citata ---

cast iznimkama  :icon_thumright:

Trinad:
Meni uz dukca definitivno najljepši motor, plava YZF R6 2002. :love4: trebao je davno kupiti ali nije se imalo para  :(
Injection je mislim imao tek model 2003.
Ove nove šestice su jako jako blizu jedinica, bilo cesta ili staza. Razlika je bila velika da, tamo negdje prije 98'  :icon_thumright:
RS ide oko 3,8-4sek. do sto (5sek.ide zatvorena verzija od oko 55ks). RS-ka se mogla performansama uspoređivati sa šesticama tamo negdje do 1996/97, pojavom ovih novih tipa R6 i sl. doviđenja, razlika je jednostavno prevelika. Na stazi se RS ne može nikako nositi sa šesticama poslije 98-e, sve ostalo su priče rekla kazala i prodavanje magle. A to da su sve šestice iz onoga doba (do 2002./03.) čisti k**ra* po ciklistici i svemu ostalom naprema RS stoji, šta je, je, al to je druga priča.
R1 ne bi nikada uzeo jer ne znam za šta, osim za kurčenje naokolo, pogotovo kada R6 ide skoro pa isto, puno je upravljiviji a i rega dođe manje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju