Ostalo > Motocikli
yamaha R6
Luka 0101:
--- Citat: Trinad - 13 Travanj, 2010, 13:04:30 ---Meni uz dukca definitivno najljepši motor, plava YZF R6 2002. :love4: trebao je davno kupiti ali nije se imalo para :(
Injection je mislim imao tek model 2003.
Ove nove šestice su jako jako blizu jedinica, bilo cesta ili staza. Razlika je bila velika da, tamo negdje prije 98' :icon_thumright:
RS ide oko 3,8-4sek. do sto (5sek.ide zatvorena verzija od oko 55ks). RS-ka se mogla performansama uspoređivati sa šesticama tamo negdje do 1996/97, pojavom ovih novih tipa R6 i sl. doviđenja, razlika je jednostavno prevelika. Na stazi se RS ne može nikako nositi sa šesticama poslije 98-e, sve ostalo su priče rekla kazala i prodavanje magle. A to da su sve šestice iz onoga doba (do 2002./03.) čisti k**ra* po ciklistici i svemu ostalom naprema RS stoji, šta je, je, al to je druga priča.
R1 ne bi nikada uzeo jer ne znam za šta, osim za kurčenje naokolo, pogotovo kada R6 skoro ide skoro pa isto, puno je upravljiviji a i rega dođe manje.
--- Kraj citata ---
nije razlog dizanja godinu dana stare teme.
a ovo drugo... gluplju izjavu nisam cuo..
Trinad:
--- Citat: Luka 0101 - 13 Travanj, 2010, 13:06:22 ---nije razlog dizanja godinu dana stare teme.
a ovo drugo... gluplju izjavu nisam cuo..
--- Kraj citata ---
R-ovi su uvijek u modi, godinu prije kasnije isti vrag od kada je tema, i tako je već od prve strane otišlo sve u offtopic.
Na koje drugo misliš i šta je tu glupo? Ako voliš takve motore to je tvoj izbor, ali ja tolike pare i ostalo ne bi davao za neku jedinicu jer ne znam čemu.
Nemoj mi samo počet i ti prodavat neke fore o jedinicama. Od 15-ak ljudi šta sam ih viđao naokolo po gradu pola ih se vozilo sa šljemom ili bez kacige, nađe se tu i tamo neki pravi bajker u odijelu i čizmama za stazu ali ih je malo :)
Luka 0101:
izjava da je r6 i r1 skoro isti po performansama i da je vozniji... hahahah... vecu glupost nisam cuo...
i po kojoj to logici r6 iz 98 dojde ko r1 iz 2001 hm...
Trinad:
--- Citat: Luka 0101 - 13 Travanj, 2010, 13:35:47 ---izjava da je r6 i r1 skoro isti po performansama i da je vozniji... hahahah... vecu glupost nisam cuo...
--- Kraj citata ---
A normalno da nisi čuo kada još prdekaš na skuteru. Jedinica je mnogo jača i brutalnija al ju R6 prati bez beda. Poglej si malo po youtubu serijale na stazi, ili odi na grobnik tu i tamo pogledat malo pa možda shvatiš nešto.
boris_st:
--- Citat: Luka 0101 - 13 Travanj, 2010, 13:35:47 ---izjava da je r6 i r1 skoro isti po performansama i da je vozniji... hahahah... vecu glupost nisam cuo...
--- Kraj citata ---
Pa to su komentari od ljudi šta voze skutere i čitaju o performansama r-ova...., pa onda daju na temelju toga prosudbe.
R1 - R6 su različiti svjetovi kod vožnje ( sam doživljaj upravljanja) . 600-tice podnose greške kod vožnje ili deodavanja gasa u zavojima i sl. dok R1 te izbaci a niti neznaš šta si napravio, moment je neusporediv...
600-tic da bi išla moraš je uvik vrtit i čupat niže a 1000-arke dižu u svakoj.
A kad je riječ o stazi čak 600 ice imaju bolja vremena....(mislim na grobniku)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju