Tehnički kutak > Tuning skutera

peugeot vadjenje magneta

<< < (6/7) > >>

speed:

--- Citat: marko1990 - 03 Siječanj, 2009, 18:41:44 ---
--- Citat: 3alfa3 - 03 Siječanj, 2009, 18:11:47 ---
--- Citat: marko1990 - 03 Siječanj, 2009, 17:24:49 ---ja sam vadio na Genericu magnet sa pravim radapcigerom,,,,samo sam polako stezao i magnet se spigao,,ono u sredini di kroz njega radilica to se je uvuklo unutra.....jel taj magnet i dalje dobar ili???? :icon_scratch:   naravno uspio sam na kraju izvadit ga...ali sta sad s njim

--- Kraj citata ---

u smece

--- Kraj citata ---

ali zasto?? nije se jako spigo a kako bi ga drugacije izvadio..polako sam vrtio i skinuo se ali popigan malo

--- Kraj citata ---
a kad se motor upali,pa covjece nije izbalansitan,odmah ce ti lezajevi radilice otic,pa radilica,a u najgorem slucaju on puca pa sve slomi

neer:
sad kad budes vracao magnet na svoje mjesto stavi malo tot masti ili one bakrene masti sto moze izdrzat visoke temperature da kasnije mozes lako skinit ga  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: malaguti f12 - 03 Siječanj, 2009, 17:39:06 ---ekipa  zahvaljujem se svima na savjetima uspio sam
zavario sam jednu maticu na magnet na nju drugu m10 i m 10 vijkom napravio silu na radilicu i izvadio magnet

--- Kraj citata ---

zavario jednu maticu na drugu... moram ja videt na kaj ta radilica liči  :toothy12:

vktr:
e bok, da ne otvaram temu našao sam ovu, ja sad trebam promjenit magnet i namotaje, i meni je frend dao neki radapciger i mene zanima jel se može s tim skinut na pežou magnet jer mi je reko da je to za pijađijo mašine

Bruno1990:
mozes s time isto skinut ako pase u one rupe na magnetu i u onaj seraf mozes...

meni je tokar napravio samo sam zaserafio na zubce i stiskao seraf sa kljucem i magnet izvadio  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju