Tehnički kutak > Tuning skutera

peugeot vadjenje magneta

<< < (5/7) > >>

dhorvat:
Ja se sjećam da sam prvi put vadio magnet na svom Roxu dva dana. Sveukupna sila na magnet je bila po prilici ko da ga sa autom 80 konja vučemo  :toothy9:

I jedva je izašel van. Svaki sljedeći put više nije bilo problema  :icon_tongue:

Znači čeka te vatrena zabava  :toothy12:

Nategni ga sa radapcigerom, lupkaj na tri simetrična mjesta po magnetu gumenim čekićem, pa malo bubni po radapcigeru, pa malo dotegni pa opet ponovno lupkaj! Tak bi trebal ić van  :jerk:

marko1990:
ja sam vadio na Genericu magnet sa pravim radapcigerom,,,,samo sam polako stezao i magnet se spigao,,ono u sredini di kroz njega radilica to se je uvuklo unutra.....jel taj magnet i dalje dobar ili???? :icon_scratch:   naravno uspio sam na kraju izvadit ga...ali sta sad s njim

malaguti f12:
ekipa  zahvaljujem se svima na savjetima uspio sam
zavario sam jednu maticu na magnet na nju drugu m10 i m 10 vijkom napravio silu na radilicu i izvadio magnet

3alfa3:

--- Citat: marko1990 - 03 Siječanj, 2009, 17:24:49 ---ja sam vadio na Genericu magnet sa pravim radapcigerom,,,,samo sam polako stezao i magnet se spigao,,ono u sredini di kroz njega radilica to se je uvuklo unutra.....jel taj magnet i dalje dobar ili???? :icon_scratch:   naravno uspio sam na kraju izvadit ga...ali sta sad s njim

--- Kraj citata ---

u smece

marko1990:

--- Citat: 3alfa3 - 03 Siječanj, 2009, 18:11:47 ---
--- Citat: marko1990 - 03 Siječanj, 2009, 17:24:49 ---ja sam vadio na Genericu magnet sa pravim radapcigerom,,,,samo sam polako stezao i magnet se spigao,,ono u sredini di kroz njega radilica to se je uvuklo unutra.....jel taj magnet i dalje dobar ili???? :icon_scratch:   naravno uspio sam na kraju izvadit ga...ali sta sad s njim

--- Kraj citata ---

u smece

--- Kraj citata ---

ali zasto?? nije se jako spigo a kako bi ga drugacije izvadio..polako sam vrtio i skinuo se ali popigan malo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju