Ostalo > Svijet računala i mobitela

adsl problem

<< < (4/9) > >>

3alfa3:

--- Citat: andy - 02 Siječanj, 2009, 14:22:49 ---Meni je brzina oke, ali imam problem od nedavno da mi često puca veza... Neznam u čemu je problem, ali da nije možda zbog IP adresa ? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Ili nesto rade po centrali, ili ti je isto veza na granici (odnos brzina i kvaliteta veze)

andy:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Siječanj, 2009, 14:26:19 ---
--- Citat: andy - 02 Siječanj, 2009, 14:22:49 ---Meni je brzina oke, ali imam problem od nedavno da mi često puca veza... Neznam u čemu je problem, ali da nije možda zbog IP adresa ? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Ili nesto rade po centrali, ili ti je isto veza na granici (odnos brzina i kvaliteta veze)

--- Kraj citata ---

Ako mrdaju po centralni nevjerujem da traje mjesec dana...  :drunken_smilie:
Do prije mjesec dana radilo savršeno...

A podpitanje...
Gledao sam po postavkama i nigdje da nađem da postavim da sam stalno prikopčan na net.. Znači čim upalim komp da se prikopča i tako stalno kad je god komp upaljen.. Bi li se dalo to ? Imam onaj obični router bijeli Kasda... žično

gokiSP:
mislim da da, u postavkama na netu...

speedburn2:

--- Citat: andy - 02 Siječanj, 2009, 14:30:02 ---
--- Citat: 3alfa3 - 02 Siječanj, 2009, 14:26:19 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Ako mrdaju po centralni nevjerujem da traje mjesec dana...  :drunken_smilie:
Do prije mjesec dana radilo savršeno...

A podpitanje...
Gledao sam po postavkama i nigdje da nađem da postavim da sam stalno prikopčan na net.. Znači čim upalim komp da se prikopča i tako stalno kad je god komp upaljen.. Bi li se dalo to ? Imam onaj obični router bijeli Kasda... žično

--- Kraj citata ---

meni je tako nariktano al ja imam ovaj novi modem speed touch

andy:
Dobio sam i ja sad taj novi speedtouch, uzeo sam 3 mj probno maxtv...
I nije mi radio WLAN stalno svijetlio crveno nekužim zaš... Niš nije hvato, al na internet je išao normalno  :icon_scratch:
Pa sam vratio stari router...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju