Općenito > Generalno o skuterima

Pronađena dva ukradena

<< < (4/5) > >>

robert:

--- Citat: PrO_NRG_mc2 - 03 Siječanj, 2009, 14:34:53 ---a da vidim nekog da krade skuter il motor a da ni njihov pa mislim da bi ga ubil na licu mjesta a tek da vidim da neko moj krade tam ne da bi bil mrtav neg  ga vise ni forenzicari nebi znali slozit

--- Kraj citata ---
pitaj cigana kako je prošao kad je htio maznuti moju lunu dok je bila još serijala! mislim da ga još uvjek rebra bole

doc-sr150:
 :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

dino gp1:

--- Citat: robert - 03 Siječanj, 2009, 14:37:32 ---pitaj cigana kako je prošao kad je htio maznuti moju lunu dok je bila još serijala! mislim da ga još uvjek rebra bole

--- Kraj citata ---

Čudno da je samo jedan bio :icon_biggrin:

3alfa3:

--- Citat: robert - 03 Siječanj, 2009, 14:37:32 ---
--- Citat: PrO_NRG_mc2 - 03 Siječanj, 2009, 14:34:53 ---a da vidim nekog da krade skuter il motor a da ni njihov pa mislim da bi ga ubil na licu mjesta a tek da vidim da neko moj krade tam ne da bi bil mrtav neg  ga vise ni forenzicari nebi znali slozit

--- Kraj citata ---
pitaj cigana kako je prošao kad je htio maznuti moju lunu dok je bila još serijala! mislim da ga još uvjek rebra bole

--- Kraj citata ---

Jesi morao poslije postolaru da vrati nazad na svoje mjesto metalnu kapicu na cipeli?  ;D

robert:
nije bio jedan, neko od starijih je čekao u autu i poslao klinca sa šarafcigerom do skutera! ja sa par kolega sjedim u birtiji i jedan mi kaže eno ti neko šerafa po skuteru! ja laganini izađem van i pšrođem onako nezainteresiran pored njega a on mi još "dobra večer"! nakon par šamara i par puta nogom u ispušni sustav je jako brzo nestao! ;D

@alfa: nisu cigani krivi što su ih zaboravili prije više od 60 godina. nisam imao metalne kape :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju