Općenito > Generalno o skuterima

Pronađena dva ukradena

<< < (3/5) > >>

zoki_NRG:
meni je neki idot ocito htio maznut iz garaze, ko prvo, nisu bili idioti u stanju provalit kako spada, pa su razjebali lokot i ono sta ide preko i od vrata onaj maeni drzac...uostalom i da su provalili motor nebi nasli unutra jer ga drzim u kuci u sobi....

kiza-iz-kvarta:
DOKTORI!!!šta reć,treba ih napleskat samo zato što su glupi,kilimandžarnut skutere u svom gradu i još se vozat na njima!vidi se da su klinci-nijedan lopov ne krade u svom dvorištu!kod nas u vinkulji su klinci kreativniji,lape skuter odvezu ga na brdo kod nas u kvart i zapale ga,a izgoreni kostur bace šiptarima kroz otvoren prozor u dnevni boravak,čovjek izleti da im jebe majku a oni ga gađaju ručicama kočnica,airboxom i dr.dijelovima što su poskidali!SHOCK SHOW!imam negdje taj filmić.čim iskopam stavljam ga!

robert:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 02 Siječanj, 2009, 00:54:07 ---DOKTORI!!!šta reć,treba ih napleskat samo zato što su glupi,kilimandžarnut skutere u svom gradu i još se vozat na njima!vidi se da su klinci-nijedan lopov ne krade u svom dvorištu!kod nas u vinkulji su klinci kreativniji,lape skuter odvezu ga na brdo kod nas u kvart i zapale ga,a izgoreni kostur bace šiptarima kroz otvoren prozor u dnevni boravak,čovjek izleti da im jebe majku a oni ga gađaju ručicama kočnica,airboxom i dr.dijelovima što su poskidali!SHOCK SHOW!imam negdje taj filmić.čim iskopam stavljam ga!

--- Kraj citata ---
daj taj film! to dobra ideja :toothy12:

PrO_NRG_mc2:

--- Citat: dino gp1 - 01 Siječanj, 2009, 21:14:05 ---
--- Citat: PrO_NRG_mc2 - 01 Siječanj, 2009, 21:11:56 ---Ja mislim da imam takav motor koj dojde oko 20 hiljada kuna da bi cijelu hrvatsku okrenul da ga najem

--- Kraj citata ---

To ti ne bi puno pomoglo jer ga ti kradljivci prodaju u dijelovima :dontknow:

--- Kraj citata ---

ohoho bome bi ja nasel sve i jedan njrgov orginalni dio i jos bi im sve kosti polomil da vise nikad ne pomisle to radit

PrO_NRG_mc2:
a da vidim nekog da krade skuter il motor a da ni njihov pa mislim da bi ga ubil na licu mjesta a tek da vidim da neko moj krade tam ne da bi bil mrtav neg  ga vise ni forenzicari nebi znali slozit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju