Ostalo > Foto, video, music...
testiranje moto opreme i djelova sa petardama :D :D
gumy:
hehehehe.
pa 20 komada je 40 kuna, fino rokaju :D
kure nemoraš sad pretjerivat :toothy12:
Bruno1990:
--- Citat: Crazy Kuree - 31 Prosinac, 2008, 03:22:59 ---To neke jake petarde? jel jače od big banga? Ja bi mogo za novu godinu ručnu bombu (M75) stavit u kacigu da vidim šta će bit :headbang: možda je kvalitetne izrade IXS kaciga :jerk:
--- Kraj citata ---
nisu te petarde tolko lose... :laughing7:
sutra cu slikat ako cu imat prilike svoje petarde.. ( neke topovski udar, zenga i neka crvena izgleda ko ona flasica od cocacole nije u prodaji uopce ) :icon_scratch: :binkybaby:
neer:
mi smo za jednu novu godinu ko klinci u 8 razredu zapalili vatru cekali da ostane zar i na zar plinsku bocu punu..i sakrili se u jarak e sad samo zamisljat sta je bilo.culo se hehe...pa zapaljeni stojadin od 300kn na dravskoj obali isto fino roka :toothy3:
Crazy Kuree:
--- Citat: Bruno1990 - 31 Prosinac, 2008, 03:25:24 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 31 Prosinac, 2008, 03:22:59 ---To neke jake petarde? jel jače od big banga? Ja bi mogo za novu godinu ručnu bombu (M75) stavit u kacigu da vidim šta će bit :headbang: možda je kvalitetne izrade IXS kaciga :jerk:
--- Kraj citata ---
sutra cu slikat ako cu imat prilike svoje petarde.. ( neke topovski udar, zenga i neka crvena izgleda ko ona flasica od cocacole nije u prodaji uopce ) :icon_scratch: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
i ja imam neku 10tak cm dugačka, promjera oko 3.5 cm
Bruno1990:
--- Citat: Crazy Kuree - 31 Prosinac, 2008, 03:30:32 ---
--- Citat: Bruno1990 - 31 Prosinac, 2008, 03:25:24 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
i ja imam neku 10tak cm dugačka, promjera oko 3.5 cm
--- Kraj citata ---
ako je crvena onda je to ta..pretpostavljam.. :binkybaby:
udara u glavu strasno... :sad1: boli glava petarda :hmh:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju