Ostalo > Foto, video, music...

testiranje moto opreme i djelova sa petardama :D :D

<< < (3/8) > >>

te-te-ac:
pucam samo iz VBRa  :toothy11:

Crazy Kuree:

--- Citat: Bruno1990 - 31 Prosinac, 2008, 03:33:33 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 31 Prosinac, 2008, 03:30:32 ---
--- Citat: Bruno1990 - 31 Prosinac, 2008, 03:25:24 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 31 Prosinac, 2008, 03:22:59 ---To neke jake petarde? jel jače od big banga? Ja bi mogo za novu godinu ručnu bombu (M75) stavit u kacigu da vidim šta će bit  :headbang: možda je kvalitetne izrade IXS kaciga  :jerk:

--- Kraj citata ---
nisu te petarde tolko lose...  :laughing7:

sutra cu slikat ako cu imat prilike svoje petarde.. ( neke topovski udar, zenga i neka crvena izgleda ko ona flasica od cocacole nije u prodaji uopce )  :icon_scratch:  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
i ja imam neku 10tak cm dugačka, promjera oko 3.5 cm

--- Kraj citata ---
ako je crvena onda je to ta..pretpostavljam..  :binkybaby:

udara u glavu strasno...  :sad1: boli glava petarda  :hmh:

--- Kraj citata ---
jest crvena ništa ne piše na njoj, s obe strane gips jednu ja platio 8kn u ilegalnoj prodaji, na kutiji koliko se sjećam nešta je pisalo munja a ne sjećam se.... Nisu mi više petarde ni vatromet zanimljivi, vatreno oružje je IN  :icon_biggrin: bolje pucat iz srpkinje već bilo šta, prije nekih 5 godina deminer jedan je aktiviro tenkovsku minu za novu godinu u nekom dubokom kanalu naravno ne u blizini kuća  :toothy12: kod nas u selu je "običaj" da se puca iz vatrenog oružja za novu godinu

..::IVKULJA::..:
koji ste vi kraljevi... :laughing6: :laughing6: :laughing6:

meni je prije 4 godine u facu pukla ona velika raketa tomahawk...jbt ruke nisam osjecao par dana,lice opeceno,a u usima mi zujalo mjesecima :laughing6:

dino gp1:
Vi ste ludi :laughing6:... kaciga je jako kvalitetna :laughing11:

Marekvz1:
stavi je u rezervoar,il probaj s bombom. :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju