Ostalo > Foto, video, music...
testiranje moto opreme i djelova sa petardama :D :D
robert:
--- Citat: dhorvat2 - 31 Prosinac, 2008, 17:55:30 ---to je dobar način da se istestira kompresija. Stavi se glava na cilindar, pričvrsti se šerafima da se ne može odvojit i polegnut cilindar na glavu. :toothy3:
Naravno cilindar se nagne pod kutem od 45 i mjeri se kolko daleko klip leti. Stavi se petarde u cilindar, zapale i brzo odmah klip zagurat unutra. Ima ko kakav mhr team 2 da izmjerimo? :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
imam ja šupalj klip od replice. taman za ugurati petardu :laughing1: :laughing1: :laughing1: :laughing1:
MaLi_OdvALjivAc:
hahahahaha ql :frajer:
robert:
jel ko probao napraviti pušku koja umjesto prave municije riga klipove? ono čitaš u vjestima:
opljačkali banku, naoružani su bili homemade klipnjačama kalibra 180sp :laughing11: :laughing11: :laughing11:
DvdAerox:
--- Citat: shegy - 31 Prosinac, 2008, 17:29:23 ---ma ova se zove kao onaj eksploziv sam se nemog sjetiti kak se i on zove... :toothy3: mislim da je C4 a ovaj je ugl sa 1 (znaci c1)
--- Kraj citata ---
raudi....
ti si imo c1 a to su one slabje, mozes nabavit one c koje su iste po velicini ali jace.... jok kad se samo sjetim... raudi, sandokan, fieste, mege, mefiste, magnum1,2, zeus....koko para baceno u dim :laughing7:
DvdAerox:
--- Citat: robert - 31 Prosinac, 2008, 17:45:49 ---jebeš petarde, sveti karabit! udri kilu ili više u kakvu bačvu pa vidi šta je eksplozija
--- Kraj citata ---
to mi je jedan dan neki lik objasnjavao, ali da je on sa vise kila to radio.... uglavnom nisam skuzio sta je to, ja za jace bi otvarao manje i radio jednu veeeeeeeliku...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju