Ostalo > Foto, video, music...

testiranje moto opreme i djelova sa petardama :D :D

<< < (6/8) > >>

shegy:
da da talijani rade najjace ja sam imao iz italije neke zute male kao obicne one zelene.. male.. . bile su plasticne i imale su neko tvrdo punjenje....

SlowRider:

--- Citat: shegy - 31 Prosinac, 2008, 17:21:19 ---da da talijani rade najjace ja sam imao iz italije neke zute male kao obicne one zelene.. male.. . bile su plasticne i imale su neko tvrdo punjenje....

--- Kraj citata ---

A ja mislio da su kinezi najbolji u proizvodnji petardi i pirotehnike, jedina stvar za koju sam mislio da su dobri  :sad1:  :'(

shegy:
ma ova se zove kao onaj eksploziv sam se nemog sjetiti kak se i on zove...  :toothy3: mislim da je C4 a ovaj je ugl sa 1 (znaci c1)

robert:
jebeš petarde, sveti karabit! udri kilu ili više u kakvu bačvu pa vidi šta je eksplozija

dhorvat:
to je dobar način da se istestira kompresija. Stavi se glava na cilindar, pričvrsti se šerafima da se ne može odvojit i polegnut cilindar na glavu. :toothy3:

Naravno cilindar se nagne pod kutem od 45 i mjeri se kolko daleko klip leti. Stavi se petarde u cilindar, zapale i brzo odmah klip zagurat unutra.  Ima ko kakav mhr team 2 da izmjerimo?  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju