Tehnički kutak > Styling skutera

zvučnici

<< < (19/23) > >>

robert:
pa naravno da je to bolje što si ti napravio! šta misliš da si onako odokativno sve prišerafio i onda pogledaš i ne sviđa ti se! ovako imaš skicu po kojoj svoju ideju možeš prenjeti na skuter!

180fxr:
1. Prico si da nemas radio i da moras nac neki s aux-om
2. Reko si da mislis za to dat 200 kn
3. Cim si mi na msn-u reko : moram pitat tatu odmah sam znao da od tog nis nema jer jos imas 13-il 14. kolko vec....
4.Ja sam regan i na ss i tam sam vidio da te svi jebu i da si (za mene balavac)....

Itd Itd.. mogo bi u nedogled....    :hello:

crogenie:
Ma kakvi zvucnici... Kirbaj teski...
Koji ce vam to k na skuteru?

Bolje u gepek stavit cevape kad ides iz pecenjare nego imat neke kvazi zvucnike koji ce se cut ko iskrin traznzistor iz 68'...

gokiSP:

--- Citat: 180fxr - 05 Siječanj, 2009, 19:43:06 ---1. Prico si da nemas radio i da moras nac neki s aux-om
3. Cim si mi na msn-u reko : moram pitat tatu odmah sam znao da od tog nis nema jer jos imas 13-il 14. kolko vec....
4.Ja sam regan i na ss i tam sam vidio da te svi jebu i da si (za mene balavac)....

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: car

Biker(ss):

--- Citat: 180fxr - 05 Siječanj, 2009, 19:43:06 ---1. Prico si da nemas radio i da moras nac neki s aux-om

--- Kraj citata ---

1 jest
2 to si ti rekao
3 skut je novi, a ne da se petljam s neznancima
4 misli šta oćeš
5 nisam ja kriv što imaš glavobolju od mene, sami si ponudio  :happy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju