Tehnički kutak > Styling skutera

zvučnici

<< < (18/23) > >>

Biker(ss):
lol.... netko na radiju stunta....oko radija sam se potrudio a ostalo sam bzvz,ipak 4 godine nisam radio u photoshopu pa ponovo idem ispočetka

180fxr:
prijatelju kao prvo ti imas 200 kn za to a za tolko nemos kupit ni dobr radio!!!!!!!!

Znaci da ova kombinacija tebi otpada.......   ak os uzmi ovo od mene i ne pametuj

Biker(ss):

--- Citat: 180fxr - 05 Siječanj, 2009, 16:54:38 ---prijatelju kao prvo ti imas 200 kn za to a za tolko nemos kupit ni dobr radio!!!!!!!!

Znaci da ova kombinacija tebi otpada.......   ak os uzmi ovo od mene i ne pametuj

--- Kraj citata ---

1: nažalost neću uzet od tebe....osim ako se nešto drugo ne dogodi
2: radio imam
3: nemam 200 kn već više

robert:

--- Citat: 180fxr - 05 Siječanj, 2009, 14:40:44 ---jaaoooooo on u ps radi kak ce muzika izgledat..... ja se idem ubit... 

:angry9:    :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :odj: :odj: :trespaf:

--- Kraj citata ---
zašto čovjek nebi složio to u ps-u da vidi kako će raspored zvučnika i radija izgledati?
znaš li onu staru poslovicu? "bolje je dva puta mjeriti nego jednom previše rezati"

Biker(ss):

--- Citat: robert - 05 Siječanj, 2009, 18:41:16 ---

--- Kraj citata ---
zašto čovjek nebi složio to u ps-u da vidi kako će raspored zvučnika i radija izgledati?
znaš li onu staru poslovicu? "bolje je dva puta mjeriti nego jednom previše rezati"
[/quote]

:notworthy: :notworthy: :notworthy: sve si rekao, hvala  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju