I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: igor.sb - 30 Prosinac, 2008, 00:40:44s alkicom/pstenom od privjeska za kljuceve jednostavnije je nego sa ovom sajlom i jos ako nemas skripaczakacis usicu u rupicu od ferode/pakne, za drugu fino prsom povuces tu alkicu/ prstencic, zakacis s druge strane ponovis to 3x i gasskoliko vidim ja to najjednostavnije radim
s alkicom/pstenom od privjeska za kljuceve jednostavnije je nego sa ovom sajlom i jos ako nemas skripaczakacis usicu u rupicu od ferode/pakne, za drugu fino prsom povuces tu alkicu/ prstencic, zakacis s druge strane ponovis to 3x i gass
da vas pitam(vide sry sto upadam)...ako skuter nije paljen vise od pola godine,sta mu moze bit?(osim akumulatora)sta mu treba napravit da bi upalio(osim ocistit karburator )hvala, I SVE NAJBOLJE
Ma kakvi misevi ovo ko da su dabrovi grizli Kako je samo uspelo ovako da popuca,.....
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
meni je covjek neki dan rastavljo i reko da je masina u odlicnom stanju i ad je sve uredu i ja ga pito karike da mi promjeni i on reko da nema potrebo a lik je stvarno cjenjen majstor.....i usput s cime cu nategnut one male federe kvacila
Sjetio sam se ovog posta: Citat: VideRR - 30 Prosinac, 2008, 00:18:32meni je covjek neki dan rastavljo i reko da je masina u odlicnom stanju i ad je sve uredu i ja ga pito karike da mi promjeni i on reko da nema potrebo a lik je stvarno cjenjen majstor.....i usput s cime cu nategnut one male federe kvacila
Citat: SlowRider - 03 Siječanj, 2009, 22:52:17Sjetio sam se ovog posta: Citat: VideRR - 30 Prosinac, 2008, 00:18:32meni je covjek neki dan rastavljo i reko da je masina u odlicnom stanju i ad je sve uredu i ja ga pito karike da mi promjeni i on reko da nema potrebo a lik je stvarno cjenjen majstor.....i usput s cime cu nategnut one male federe kvacila vjerovatno je mislio na klip i cilindar
plavi polini centralni...zna li netko tvrdocu?