Ostalo > Svijet računala i mobitela
PS3 vs nintendo WII
runnersp49:
već sam jednom napisao da pleya košta 350 eura i media marktu....
black-rox:
--- Citat: runnersp49 - 05 Siječanj, 2009, 17:38:04 ---black-rox koja modifikacija,pitam te kollko para ti ništ,nije čudo kaj je kriza kad se ljudi ponašaju kao da im novci nisu potrebni,sad čekam da mi kažeš da znam dal da kupim 360 il ne :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ma javim ti čim kaže frend koliko pita bez brige :icon_thumright:
Evo ja za mjesec dana možda uzmem x360 nekako mi već dopizdilo sve ovo loša grafika i tako,a na kompu baš ne volim igrat igrice :icon_thumright:
runnersp49:
ma skupo je da ideš slagat komp,a bolje kupit 360 jer je grafika pre dobra,ima na youtubu usporedba pro streeta na pleyki i 360,igrica nije neka,ali pogledajte svi i vidjet ćete da je grafika na 360 čišća i realnija :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: runnersp49 - 05 Siječanj, 2009, 17:41:22 ---kaj da nabrijem komp za 180 eura,kaj mogu stavit,samo malo bolju grafičku :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Pa nije ti ni to loša ideja. Ja recimo imam solidnu matičnu ploču, istina da je stara 3 godine, 3600+ x2 athlona, 2GB DDR2 800Mhz u Dual Channelu i da kupujem neš za igrice, kupim zalmana za proc i grafičku, kloknem proc i mirna bosna. Vrtim skoro sve kaj hoću, doduše malo sporije nego nove pile ali radi sve lijepo :icon_thumright:
runnersp49:
--- Citat: dhorvat2 - 08 Siječanj, 2009, 18:43:25 ---
--- Citat: runnersp49 - 05 Siječanj, 2009, 17:41:22 ---kaj da nabrijem komp za 180 eura,kaj mogu stavit,samo malo bolju grafičku :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Pa nije ti ni to loša ideja. Ja recimo imam solidnu matičnu ploču, istina da je stara 3 godine, 3600+ x2 athlona, 2GB DDR2 800Mhz u Dual Channelu i da kupujem neš za igrice, kupim zalmana za proc i grafičku, kloknem proc i mirna bosna. Vrtim skoro sve kaj hoću, doduše malo sporije nego nove pile ali radi sve lijepo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
yep,to stoji,ali kupiš novi xbox i miran si 3 god,jer 720 izlazi tek za 3 godine...ja sam mislio polovnu grafičku 2 gb,al mi se to ne isplati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju