Ostalo > Svijet računala i mobitela
PS3 vs nintendo WII
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: black-rox - 30 Prosinac, 2008, 19:09:11 ---Po meni je sada x360 best buy konzola poslije wii,a play na zadjem mjestu,ja uzimam uskoro x 360 i onda čim ga donesem doma raskopavanje i black-team modifikacija :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:) ::) Opet ti.Igrao sam sve tri konzole,dvije imam,plejka nema konkurenata,kakav xbox,pa nisam ga upalio vec 3 mjeseca jad,tuga il kak bi valdec reko suze,patnja i bol.wii nije loš,ali kao što sam reko ps3 je Bog i nema drugih bogova,samo kojekakvi krševi koji ga pokušavaju kopirat.
runnersp49:
black-rox koja modifikacija,pitam te kollko para ti ništ,nije čudo kaj je kriza kad se ljudi ponašaju kao da im novci nisu potrebni,sad čekam da mi kažeš da znam dal da kupim 360 il ne :dontknow:
sfreak:
prestanite se prepirat...
dokazano da u vecini igrica 360 ima bolju grafiku...u samu igrivost ne ulazim jer nisam uopce igrao, osim ps3 nes malo gran turismo i razocarao sam se u joystick...
i te pare utucite u komp i on vam je najbolji :hello:
runnersp49:
--- Citat: sfreak - 05 Siječanj, 2009, 17:38:40 ---prestanite se prepirat...
dokazano da u vecini igrica 360 ima bolju grafiku...u samu igrivost ne ulazim jer nisam uopce igrao, osim ps3 nes malo gran turismo i razocarao sam se u joystick...
--- Kraj citata ---
kaj da nabrijem komp za 180 eura,kaj mogu stavit,samo malo bolju grafičku :toothy9: :toothy9:
sfreak:
--- Citat: runnersp49 - 05 Siječanj, 2009, 17:41:22 ---
--- Citat: sfreak - 05 Siječanj, 2009, 17:38:40 ---prestanite se prepirat...
--- Kraj citata ---
kaj da nabrijem komp za 180 eura,kaj mogu stavit,samo malo bolju grafičku :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
za 360 ne znam, ali mislim da PS3 nema cipa, pa racunaj 4000kn za PS3 + pare za igrice...jbg, ne znam...mozda sam stvarno odrastao jer sam se obozavao igrat...sad mi to nije bas nesto...360 je jeftiniji...meni je komp najbolji jer sluzi i za druge stvari...
cak sam i PS2 prodao samo da skuter kupim sebi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju