Tehnički kutak > Tuning skutera

Mali problemos

<< < (3/4) > >>

giannelli:

--- Citat: SlowRider - 29 Prosinac, 2008, 18:29:21 ---A nitko nije primjetio da mu skuter ide malo bolje i da brze dolazi do krajnje  :dontknow:

--- Kraj citata ---
ja sam kit tek stavio prosli mjesec, pa i nisam imao kad primjetit, al dalo se primjetit kad je zima da na scootu budu dvije crtice od optimalnih 3, da odlicno ide i prima gas i sve, no sad ovih dana rijetko kad se zagrije do i jedne crtice pa pomalo vozim, al vjerujem da mi bolje zimi ide nego ljeti, ljeti prijenos pati strasno. :S

luna500rr:

--- Citat: dhorvat2 - 29 Prosinac, 2008, 18:40:06 ---
--- Citat: SlowRider - 29 Prosinac, 2008, 18:29:21 ---A nitko nije primjetio da mu skuter ide malo bolje i da brze dolazi do krajnje  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Meni obratno. Sad ide bolje po ljeti nego na hladnoći. Na hladnoći mi se guši lagano na fol gasu  :dontknow:

--- Kraj citata ---

To sve zavisi o ustelanosti karburatora. Po pravilu bi ga trebalo stelat jednom ljeti jednom zimi za optimalnu iskoristivost, a koliko vidin u vas su sve neke pile pa vas i nebrige oce li popit casu vise manje

dhorvat:

--- Citat: luna500rr - 30 Prosinac, 2008, 15:57:29 ---
--- Citat: dhorvat2 - 29 Prosinac, 2008, 18:40:06 ---

--- Kraj citata ---

Meni obratno. Sad ide bolje po ljeti nego na hladnoći. Na hladnoći mi se guši lagano na fol gasu  :dontknow:

--- Kraj citata ---

To sve zavisi o ustelanosti karburatora. Po pravilu bi ga trebalo stelat jednom ljeti jednom zimi za optimalnu iskoristivost, a koliko vidin u vas su sve neke pile pa vas i nebrige oce li popit casu vise manje

--- Kraj citata ---

U principu tu si u pravu kaj se štelanja tiče. Al serijski u dućanu se inače naštela da je negdje između. Znači po ljeti je malo slabiji, po zimi malo jače ide...  :icon_thumright:

Hrga:
luka jel ti se to prije događalo ili tek sada???

Luka 0101:

--- Citat: Hrga - 30 Prosinac, 2008, 21:27:23 ---luka jel ti se to prije događalo ili tek sada???

--- Kraj citata ---
jucer sam upalio skut nakon tri dana...
inace je garaziran, nije vani na zimi
Prvi put mi se ovo dogodilo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju