Tehnički kutak > Tuning skutera
Mali problemos
Luka 0101:
Možda i nije problem neki, ali ipak..
Kada upalim skuter, i radi u leru, gas se sam postepeno pojačava do te razine da se kotac pocne okretati.. Inace nista nije kopano po karbu. itd, itd.
Bio sam samo mijenjao remen, ali nakon par kilometara sam vratio serijski i to se pocelo događati..
dino_sk:
--- Citat: Luka 0101 - 29 Prosinac, 2008, 18:00:08 ---Možda i nije problem neki, ali ipak..
Kada upalim skuter, i radi u leru, gas se sam postepeno pojačava do te razine da se kotac pocne okretati.. Inace nista nije kopano po karbu. itd, itd.
Bio sam samo mijenjao remen, ali nakon par kilometara sam vratio serijski i to se pocelo događati..
--- Kraj citata ---
čok
SlowRider:
Rekao bih da je to normalna pojava kada je skuter hladan. Vjerojatno se to ne dogadja kada je skuter zagrijan?
Luka 0101:
To se ne događa kad se ugrije...
Scoot_Fan:
Meni se to dogada normalno,,, pogotovo ujutro kad ga tek upalis ono hladnog i dok radi... motor pocne bas jace raditi, takoder kad stojim na mjestu, na semaforu npr. motor mi stoji na vecim okretajima, ali kad se ugrije normalizira se, motor je novcat i ne virujem da vec nesto ne valja. To ti je najvjerovatnije normalno samo dok se ne zagrije. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju