Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
đir
RideRR4EveRR:
--- Citat: greenlite - 05 Siječanj, 2009, 21:10:14 ---moj bude isto do negdje sredine 3. mjeseca stajal dok se ne dovrši laganini project... Prijašnjih sezona sam se vozil 12 mjeseci na godinu... Več mi je dosta priča od starih bikera na tomosima kak ih danas koljena pa ruke bole...Stvarno sam se debelo ispod nule znal voziti i to do nepodnošljive boli na rukama a onda stani pa ruke na spuh :toothy3:...
--- Kraj citata ---
e tako i ja stalno te priče slušam. Ovo za grijanje na spuhu ista stvar :laughing7:A reko aj sad ču nač garažu pa si slagat dok je zima al več u tjedan dana gotovo skoro nemam kaj :toothy12: pa se bojim da ču se opet morat vozit .... :toothy3:
perica_46:
--- Citat: dino gp1 - 29 Prosinac, 2008, 16:32:15 ---
--- Citat: gokiSP - 29 Prosinac, 2008, 16:29:33 ---ja napravio danas dir i neznam kad cu opet... bacalo me tamo pa bakarcu i bakru uf...
--- Kraj citata ---
:o
Mene bole koljena poslije vožnje po ovoj hladnoći!
--- Kraj citata ---
stavi one odbojkaške steznike il kak se vec zovu...
perica_46:
vozili se po gradu prije 3 dana, bilo -4 al smo se dobro obukli i bas je bilo teranje 180-etke!! ljepo stalno vuče, nemoze se pregrijat i samo stunt... :toothy9: :toothy9:
mrcina:
evo ja jučer malo provozao skutač prije ove kišurine koja pada li ga pada cijeli dan.
Marekvz1:
i ja ga malo ispuhal na cesti,jer izgleda da će dugo ova kišurina. :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju