Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

đir

<< < (6/8) > >>

gokiSP:

--- Citat: dino gp1 - 06 Siječanj, 2009, 16:40:46 ---
--- Citat: efz - 06 Siječanj, 2009, 15:52:42 ---
--- Citat: 3alfa3 - 06 Siječanj, 2009, 15:44:49 ---
--- Citat: efz - 06 Siječanj, 2009, 15:43:21 ---Evo ja se danas vozio sav zabundan, i malo se smrzo :toothy3:
Neznam kak vama al meni je najvise zima za ruke, sused mi reko foru da ispod rukavica navuce na prste najlon,rko idem probat, tako da sam na benzinskoj uzeo par onih jednokratnih rukavica i navukao, pa na njih kozne rukavice, nemogu rec da je onda bilo vruce ali preporucam jer je zbilja osjetna razlika, i nije bilo tolko hladno za prste :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

To samo znaci da ti rukavice ne sprecavaju prodor zraka u njih.

--- Kraj citata ---
Dobre su se pokazale do nekih 5 stupnjeva, sve ispod nije bilo ugodno, al ni nisu predvidene za zimu
--- Kraj citata ---

Ja sam kupio rukavice za 380 kuna i loše su se pokazale, ispod 7 stupnjeva nakon 20 km vožnje mi se ruke smrznu!

--- Kraj citata ---

ja sam bio kupio neke rukavice u ave-u za nekih 300kn, kozne sa onim protektorima karbonskim i nikad mi se ruke nisu smrzle u njima a vozio sam se cijelu zimu uvijek preko 100 km/h...a na njima nije nista pisalo nisu bile nikakva marka...

efz:
Ove moje su Louis Cafe Racer 200 kn platio, imaju soft protektore i sluze svrsi, bilo je nekih koje su bas za zimu al su ruzne do bola

SlowRider:

--- Citat: efz - 06 Siječanj, 2009, 19:25:32 ---Ove moje su Louis Cafe Racer 200 kn platio, imaju soft protektore i sluze svrsi, bilo je nekih koje su bas za zimu al su ruzne do bola

--- Kraj citata ---

ja bi radje izabrao ovo drugo nego hladnocu u prstima  :toothy11:

dino_sk:
bome se ja vise nevozim na ovim temperaturama  :redface:
samo malo driftam po ledu  :toothy12: :toothy9:

PROOF:
kod nas ni leda nema :) samo je hladno :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju