Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Ima li kakvih susreta uskoro???
StreetRunner:
--- Citat: IZd - 28 Siječanj, 2007, 20:56:07 ---Susret je održan :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Bili su: Doomsday, Punisher i ja. Čekali smo ekipu koja se najavila, ali nisu došli ili nas nisu našli :binkybaby:
Moram priznati da smo uživali na suncu i u ugodnom razgovoru. Bilo je super. Dogovorili smo se za nove susrete. Kako sam ja slijedeća dva tjedna izvan HR i tamo gdje idem gotovo da nema interneta (Kuba) o svemu će Vas detaljno izvijestiti ostala dvojica.
P.S. Iako je obećao HomeRunner :toothy3: nije došao (ex. StreetRunner)
--- Kraj citata ---
A jebiga ćaća me zajeba a ja san van to i reka(nisan se moga Doomsdayu javit jer nisan ima love na mobitelu a nisan bija doma,ali san vam napisa online ali vi to niste pročitali) ali odužit ću se već nekako taman mora doć tamo do Zadra.
Aj dajte slike da vidin šta san lipog propustio
Punisher:
--- Citat: StreetRunner - 29 Siječanj, 2007, 10:27:27 ---
--- Citat: IZd - 28 Siječanj, 2007, 20:56:07 ---Susret je održan :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Bili su: Doomsday, Punisher i ja. Čekali smo ekipu koja se najavila, ali nisu došli ili nas nisu našli :binkybaby:
Moram priznati da smo uživali na suncu i u ugodnom razgovoru. Bilo je super. Dogovorili smo se za nove susrete. Kako sam ja slijedeća dva tjedna izvan HR i tamo gdje idem gotovo da nema interneta (Kuba) o svemu će Vas detaljno izvijestiti ostala dvojica.
P.S. Iako je obećao HomeRunner :toothy3: nije došao (ex. StreetRunner)
--- Kraj citata ---
A jebiga ćaća me zajeba a ja san van to i reka(nisan se moga Doomsdayu javit jer nisan ima love na mobitelu a nisan bija doma,ali san vam napisa online ali vi to niste pročitali) ali odužit ću se već nekako taman mora doć tamo do Zadra.
Aj dajte slike da vidin šta san lipog propustio
--- Kraj citata ---
Ma ne ljutim se ja na tebe toliko koliko je ipak malo u kur*u od tebe što nisi javio... da si htio mogao si...
Rekao si da ti ćaća sere i da ćeš javiti još što će biti ali nisi pogledaj malo unazad.
Slike ću definitivno danas staviti čim budem mogao :icon_thumright:
IZd:
:icon_tongue:
Punisher:
--- Citat: IZd - 29 Siječanj, 2007, 12:57:16 --- :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Zar ti nisi poša na put reka si da se nećeš moći javljati...
Ali eto ti i dalje haraš forumom :icon_thumright:
Slikice slijede kroz koji minut :toothy10:
Punisher:
Evo ih:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju