Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Ima li kakvih susreta uskoro???

<< < (14/27) > >>

corky:
OPS   :headbang: :headbang:

članovi SMK "Predatora" sutra 28,01,2007  oko 10,30 do 10,45 kreću na đirić sakuplaju se u kafić Leonardo nasuprot Merkatora ( četri člana ) zasad ,,,,,meni bi bilo drago da Vas vidimo recite do kad ste u Šibeniku gdje ćete biti oko 12 sati, ako moja ekipa nije još odlučila  da se nađemo u Šibeniku......
na pp mi pošaljite kontakt telefon

Svakako krećemo tek oko 10,45 jer par nas radi do 10  :sad3:

Sori tek sada sam primjetio ovaj naslov .......  :dontknow: 
ako se ovaj put neuspijemo vidit ubuduće molim Vas da nas obavjestite o organizaciji bilokakvog susreta kako bi mogli sa zadovoljstvom prisustvovati ... www.smk-predatori.com

IZd:
Bit će nas trojica i tu u Šibeniku na rivi (centar) negdje u nekom kafiću. Planiramo biti u periodu 11-13.00 sati. Dvojica dolaze i Zadra, a jedan iz Splita.

Ako bude sreće, vidimo se... :toothy11:

corky:

--- Citat: IZd - 27 Siječanj, 2007, 23:14:12 ---Bit će nas trojica i tu u Šibeniku na rivi (centar) negdje u nekom kafiću. Planiramo biti u periodu 11-13.00 sati. Dvojica dolaze i Zadra, a jedan iz Splita.

Ako bude sreće, vidimo se... :toothy11:

--- Kraj citata ---

Da zaključim na rivi oko 12 sati dva skutera iz Zadra jedan iz splita...

IZd:
Tako je,...evo upravo se spremam za put. Nexus crveno-crni ZD tablica, negdje na rivi je moj. A pored njega jedan skuter ST tablica i jedan ZD tablica (Doomsday + Punisher)

IZd:
...javit ću ekipi da dolazite i čekamo Vas ... Požurite da stignete do 12:00. Doomsday je krenuo iz Vašeg smjera u 8:30...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju