Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Ima li kakvih susreta uskoro???

<< < (6/27) > >>

Punisher:
U zadru danas dere bura tako da bi se trebalo razbistriti, a hoće li potrajati ne znam...
Šibenik kažeš Doomsday... ja sam i dalje za iako ću se trebati dovući sa 50-icom (uvijek nekih sranja imam s njom) ali nema veze  :icon_thumright: ... možda da se prvo nađem sa IZd-om ako mu se bude dalo ići sporo  :laughing7:

Doomsday:
That's the spirit... :icon_biggrin:
Možda možeš razradit sistem sa Izd-om, on malo otpiči, pa se nađete na benzinskoj di on pije kavu i čeka na tebe, pa opet do druge benzinske... :laughing7:
Moga i i ja u takvu neku šemu sa StreetRunner-om, ako bude ima volje ić, iako bi njegov Runner možda i moga pratit mog kineza, većinom... :toothy3:

Punisher:
Ma dobro nije mi nužno da netko ide sa mnom iako je u društvu uvijek bolje i ne daj bože da mi nešto otkaže, a opet ne vjerujem da će IZd imati toliko živaca  pratiti prdekalo koje trenutno ide jedva 70km/h po ravnom, glavno mi je da se nađemo na ulazu u Šibenik jer nisam baš tamo toliko bio pa da vas ne bi tražio pola dana.
Samo se nadam da neće biti plavih na putu jer nisam napravio blokadu a i ne vjerujem da ću stići do nedjelje jer radim i idem na tečaj tako da mi je slobodno vrijeme na kapaljku.

IZd:
Ma, sve može. Možda je i pametnije da ovaj prvi put odemo do Šibenika (ZD-ŠI 70km, ZD-KN 100 Km), da ne riskiramo puno s vremenom.

Možemo iz ZD i zajedno, možemo kako nas je volja  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Idemo, tko ide....

Za sada: Doomsday, Punisher, IZd, StreetRunner(???, on se još nije probudija ;D),...tko još?

IZd:
...ništa...nitko ne odgovara, što svi još spavaju ???

Ajmo Punisher i Doomsday vidim da ste online ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju